Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 17 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Haaland is de vierde Hanson-broer met zijn nieuwe Andrélon-look

GQ pakt uit met een stijlvolle shoot met Erling Braut Haaland, de revelatie van nu in de Premier League. Waar de Noorse spits er in het veld bijloopt als het blonde equivalent van Terry Silver uit Cobra Kai, zie je hem nu met een nieuwe Andrélon-look die we nog kennen van de Hanson-broers.

Waar heb je het over, denkt de jonge lezer nu. Welnu, Hanson, een Amerikaanse band bestaande uit de drie broers, scoorde met MMMBop een van de grootste hits van de jaren 90.

haaland, hanson, gq, mmmbop, look, lang haar

Bij Haaland moeten we altijd denken aan de ziekelijke sensei Terry Silver uit The Karate Kid: Part III en de Netflix spin-off Cobra Kai. Maar GQ heeft de boel even goed opgeschud. Met zijn nieuwe look zou hij niet misstaan als de vierde Hanson-broer.

Erling Braut Haaland voor GQ Hype

Erling Braut Haaland siert de nieuwste digitale cover van GQ Hype, een online submagazine van GQ. De woeste uitstraling van de 22-jarige Noor maakt plaats een dansend Andrélon-kapsel en fancy outfits van Bottega Veneta, Givenchy en andere modehuizen. Staat hem goed, al zal hij er geen verdedigers mee afschrikken. Bekijk de eerste vier foto’s in de onderstaande Instagram-post.

De vierde Hanson-broer is niet alleen gefotografeerd, maar ook geïnterviewd door GQ Hype. Interessant interview, waarin hij praat over de randzaken van het voetbal en zijn persoonlijke leven. Ook gaat hij in op de stroom aan kritiek en bedreigingen die je tegenwoordig als voetballer over je heen krijgt. “Ik zit niet op social media over mezelf te lezen”, zegt hij. “Je hebt geen controle over wat mensen over je zeggen, denken en schrijven. Ik kan er dus niets aan doen.” Lees en bekijk het interview en de fotoshoot hier.

Hoe is het met de Hanson-broers?

De Hanson-broers braken door toen Erling Braut Haaland nog niet eens geboren was. Kleine jongens worden groot, hoe is het nu met de jongens van MMMBop? Welnu, ze bestaan nog steeds en brachten met Red Green Blue in 2022 zelfs een nieuw album uit.

Goed, tijd voor bier. Check in deze video hoe Jude Bellingham een beker pils vangt tijdens het juichen op de rug van Erling Braut Haaland.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.