Alrik de Jong
Alrik de Jong Hebbedingen 8 nov 2021
Leestijd: 1 minuut

De LEGO x Star Wars Adventskalender 2021, met Baby Yoda in kersttrui

Je leest het goed, er is een LEGO x Star Wars Adventskalender. Inclusief Baby Yoda in een kerttrui, de Mandalorian en heel nog veel meer verrassingen.

Fans van Star Wars krijgen met The Book of Boba Fett al een heerlijk kerstcadeau. Maar het wordt er allemaal nog mooier op. Er is een LEGO x Star Wars Adventskalender 2021, waarbij je iedere dag een ander minifiguur of minibouwwerk uit een vakje haalt.

LEGO x Star Wars Adventskalender 2021

De adventskalender bestaat uit zeventien kleine bouwwerkjes en zeven minifiguren. Onder de bouwwerkjes bevinden zich de Razor Crest, Riot Mar’s starfighter, een Imperial Troop Transport, X-wing, TIE Fighter, Imperial Light Cruiser, Boba Fett’s ruimteschip en de zweefkinderwagen van het Baby Yoda.

lego star wars, adventskalender, baby yoda

Andere bouwwerkjes in de LEGO x Star Wars Adventskalender 2021 zijn onder meer een wapenrek en sneeuwkatapult van Tusken Raiders en het wapenrek van de Mandalorian.

Baby Yoda in een kersttrui

Maar het meest begerenswaardig zijn toch echt de minifiguren, en dan met name die van Baby Yoda. Grogu, zoals het groene wezentje officieel heet, draagt een kersttrui. Daarmee is onze kerst bij voorbaat al geslaagd.

lego star wars adventskalender, baby yoda, kersttrui

Naast Baby Yoda in een kersttrui vind je in de LEGO x Star Wars Adventskalender 2021 unieke minifiguren van onder anderen een Tusken Raider, de robots IG-11 en IT-O en de Mandalorian. Een doos vol heerlijk fanmateriaal, dus.

lego star wars adventskalender, baby yoda, kersttrui
lego star wars adventskalender, baby yoda, kersttrui

De adventskalender van LEGO en Star Wars kost 29,99 euro, maar is op de website al uitverkocht. Via Bol.com koop je de unieke set voor 31,99 euro.

Toch liever bier?

LEGO mag zich dan meer en meer op volwassenen richten, deze adventskalender is vooral bedoeld voor kinderen (ook al hebben wij hem zelf al in huis). Meer op zoek naar 24 échte verrassingen voor volwassenen? Check dan deze top 5 adventskalenders met bier, waaruit je iedere dag een ander biertje trekt.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.