Dennis Mons
Dennis Mons Hebbedingen 8 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

LEGO-sets met Vaderdag-korting: 5 perfecte cadeaus voor je vader

Mocht je twijfelen over een cadeau voor Vaderdag, dan heeft Bol.com wellicht een oplossing. Daar is een groot aantal LEGO-sets voor volwassenen met flinke korting te koop.

Zonder enige twijfel zijn er vaders genoeg die nooit het kind in zich hebben verloren. Ze kunnen genieten van het bouwen van LEGO-sets, helemaal nu er de laatste jaren zoveel bouwsets voor volwassenen worden gemaakt. Zo’n bouwset is dan ook een perfect Vaderdag-cadeau.

LEGO-sets voor je vader met Vaderdag-korting

Toegegeven: LEGO is geen goedkope hobby. Ook toegegeven: het is het geld waard. LEGO geeft rust en haalt het kind in je boven, ongeacht je leeftijd. Daarom een lijstje met toffe sets die je nu voor flinke korting kunt kopen voor je paps (of voor jezelf, maar soit).

1. Internationaal Ruimtestation

lego vaderdag
To infinity and beyond! (Afbeelding: LEGO)

Ongetwijfeld heb je ooit naar de lucht gekeken en de ISS gezien. Het spreekt enorm tot de verbeelding dat er in dat lichtpuntje mensen zitten die al maandenlang in een baantje om de aarde draaien. LEGO heeft daar een prachtige set van gemaakt. De ISS is nu te koop voor zo’n 67,90 euro.

2. Technic 6×6 Allterrain-sleepwagen

lego vaderdag
Manly man! (Afbeelding: LEGO)

Hoe manly wil je het hebben tijdens Vaderdag? Zelfs Ron Swanson zou genieten van deze build. Deze realistische LEGO Technic-set heeft een blauw, rood, geel en zwart kleurenschema, enorme banden, een zwaar kaliber voorbumper met ketting en haak, beweegbare verlichting en een gedetailleerde cabine met deuren die open kunnen. Het is ondanks de korting nog steeds een prijzig setje voor 307 euro, maar wel een mooie build.

3. Creator Expert Ghostbusters ECTO-1

LEGO vaderdag
Je kunt de klassieke sirene al horen (Afbeelding: LEGO)

De remake van Ghostbusters uit 2016 was niet al te best. Maar goed, dat geldt ook voor Ghostbusters 2 en Ghostbusters Afterlife. Edoch is het origineel briljant, mede door Ecto-1. Deze set kost een klein vermogen, maar is geperfectioneerd door de Deense speelgoedfabrikant. ECTO-1 kost met korting 159,99 euro.

4. Adidas Originals Superstar

lego vaderdag adidas
Walk this way! (Afbeelding: LEGO)

Er zijn een paar iconische sneakers, waaronder bijvoorbeeld de Nike Air Force 1 en natuurlijk Air Jordan. Maar ook de Original Superstar van Adidas is legendarisch. De schoen kwam in 1969 uit en werd in eerste instantie beroemd door basketballer Kareem Abdul-Jabbar. Maar toen de heren van Run-DMC ze gingen dragen, werden de basic schoenen van Adidas echt een hit. LEGO kon het dan ook niet laten om er een set van te maken. De schoen is ook een koopje vergeleken met bovenstaande sets, voor iets minder dan 59,99 euro.

5. De Appartementen van Friends

lego vaderdag friends
I’ll be there for you! (Afbeelding: LEGO)

Veel jonge vaders zaten ooit uren achter elkaar Friends te kijken in hun studentenkamer. Dat maakt deze set een ideaal cadeau voor Vaderdag. Wie wil niet nog een keer pielen met Rachel, Phoebe, Ross, Joey, Monica en Chandler? Elke fan van Friends zal genieten van dit eerbetoon aan de legendarische tv-serie. Nu met korting te koop, voor 149,99 euro.

Meer betaalbare LEGO-sets vind je hier, en anders hebben nog tal van andere LEGO-tips.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.