Noah Korevaar
Noah Korevaar Hebbedingen 12 sep 2023
Leestijd: 4 minuten

De beste 18+ LEGO-sets met korting tijdens LEGO Crazy Week

Het is deze week LEGO Crazy Week bij Bol.com. Daardoor kun je een flink aantal sets voor volwassenen met flinke korting scoren. We zetten onze favoriete deals voor je op een rijtje.

Van Harry Potter en Marvel tot iconische architectuur: LEGO brengt steeds meer toffe sets voor volwassenen uit. Je kunt elk jaar alleen al duizenden euro’s uitgeven aan Star Wars-LEGO. Das helaas de keerzijde van al die toffe modellen: ze zijn behoorlijk prijzig.

Bol.com LEGO Crazy Week

Gelukkig is Bol.com deze week onze eigen redder in nood. De webshop doopt deze week namelijk om tot LEGO Crazy Week. Bijzondere naam, maar die mag je snel weer vergeten. Wat nu vooral telt is dat Bol.com tijdelijk hoge korting geeft op een aantal van de populairste LEGO-sets voor volwassenen.

Van de Batmobile tot de Taj Mahal: we zetten onze zeven favoriete deals op een rijtje. Wil je direct de complete lijst aan aanbiedingen checken? Dan kun je los via deze link. Shop ze!

LEGO Technic Ferrari Daytona SP3 (42143)

We beginnen met één van de tofste LEGO-bolides van de afgelopen jaren. De Denen hebben ondertussen een wagenpark waar je U tegen zegt, maar deze Ferrari is onze favoriet. De klassieke rode kleur, de verrassend ronde lijnen en alle andere authentieke details maken dit opvallend grote model een must-have voor autoliefhebbers. Maak maar alvast wat ruimte vrij: met een schaal van 1:8 is deze Ferrari groter dan je zou verwachten.

🎁 Check de actuele aanbieding bij bol.com

LEGO 42143 Ferrari Daytona SP3, mooiste bouwsets
(Afbeelding: LEGO)

LEGO Harry Potter Zweinstein Express 76405

De pepernoten liggen al in de winkelschappen, dus voor je het weet is het december. Dé maand om weer eens een marathon van de Harry Potter-films in te plannen. Of, om de Zweinstein Express in elkaar te zetten, dankzij deze LEGO-set die je alvast kunt scoren. Met 5129 steentjes bouw je de trein waarmee Harry Potter en co. richting de magische tovenaarsschool vertrekken.

🎁 Check de actuele aanbieding bij bol.com

76405 Hogwarts Express: LEGO onthult duurste Harry Potter-set tot nu toe
(Afbeelding: LEGO)

LEGO Technic 2022 Ford GT 42154

Ben je toch niet zo van de Ferrari? Ook dan kun je deze week bij Bol.com met flinke korting een racebolide aanschaffen. Dan hebben we het over de Ford GT, een in dit geval blauwwitte supercar waarvan de aerodynamische lijnen zelfs in LEGO-vorm goed tot hun recht komen. Met meer dan 1400 steentjes en een schaal van 1 op 12 ben je wel even zoet.

🎁 Check de actuele aanbieding bij bol.com

LEGO Technic 2022 Ford GT 42154 nieuwe lego sets maart volwassenen
(Afbeelding: LEGO)

LEGO DC Batman Batmobile Tumbler

Als je echte auto’s wat te saai vindt, dan kun je altijd nog één van de meest iconische filmbolides aller tijden in huis halen: de Batmobile Tumbler. De tank van een voertuig is al die jaren na de Christopher Nolan-films nog steeds ontzettend populair, met een nieuwe LEGO-versie als resultaat. Just look at it: wat een monster!

🎁 Check de actuele aanbieding bij bol.com

LEGO voertuigen volwassenen auto's
(Afbeelding: LEGO)

LEGO Star Wars R2-D2 – 75308

LEGO wist rond de eeuwwisseling een faillissement te vermijden dankzij een samenwerking met Lucasfilm. Die traditie is sindsdien doorgezet, met vele Star Wars-sets als resultaat. De vijftigste verjaardag van de filmfranchise vierden LEGO en Lucasfilm onder andere middels deze beauty van een set. Je bouwt een miniatuurversie van R2-D2, die overigens groter uitpakt dan je waarschijnlijk zou verwachten. De middenpoot kan ingetrokken worden, de kop draait rond en de lightsaber van Luke Skywalker zit erin verstopt. Schitterend.

🎁 Check de actuele aanbieding bij bol.com

LEGO Star Wars 75308 R2-D2
🔅 (Afbeelding: LEGO)

LEGO Architecture Taj Mahal 21056

We schuiven even al die grote franchises op zij, want ook daarbuiten heeft LEGO genoeg moois te bieden. Zoals de nog altijd zeer populaire Architecture-reeks, met wat ons betreft als één van de hoogtepunten deze Taj Mahal. Ondanks de beperkte schaal zit deze set tjokvol details. Van de monumentale Iwans tot de minaretten: je herkent ‘m direct. Een naamplaatje zorgt ervoor dat je het eindresultaat museumwaardin in je huis tentoon kunt stellen.

🎁 Check de actuele aanbieding bij bol.com

LEGO Taj Mahal Bol.com LEGO Crazy week deals aanbiedingen
(Afbeelding: LEGO)

LEGO Technic Peugeot 9X8 Le Mans Hybrid 42156

Ja, sorry, maar we lichten toch nog een auto uit. Bol.com heeft tijdens de LEGO Crazy Week een hoop een hoop bolides in de uitverkoop staan. We sluiten af door 100 jaar racen op Le Mans te vieren, met deze Peugeot. Tof detail: er zit een gedetailleerde miniatuurversie van de V6-motor in, inclusief elektromotor en accu. Glow-in-the-dark koplampen maken het 24-uursrace-beeld helemaal af.

🎁 Check de actuele aanbieding bij bol.com

LEGO Technic 42156 Peugeot 9X8 24H Le Mans Hybrid Hypercar
(Afbeelding: LEGO)

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.