Noah Korevaar
Noah Korevaar Hebbedingen 15 feb 2023
Leestijd: 3 minuten

LEGO viert Ant-Man 3 met nieuwe set en helpt je gratis verhuizen

LEGO pakt uit met niet alleen een gloednieuwe set ter ere van de nieuwe Ant-Man, maar ook een gratis cadeautje voor je LEGO-stad. Mits je er op tijd bij bent.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania draait in de bioscopen! Na een tegenvallend Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe is het tijd voor een nieuw begin. Focus. Eindelijk weer een grote schurk, een opvolger van Thanos, die de superhelden weer een groot doel geeft om naar toe te werken, met de volgende Avengers-film in 2025 als grootse finale.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Voor het zover is maken we eerst verder kennis met die ultieme schurk in QuantumaniaSure, we hebben Kang the Conqueror al even gezien in Loki, maar de derde Ant-Man-film gaat voor zijn echte debuut op het witte doek zorgen. Een debuut waarover je meer leest in dit artikel.

Vandaag hebben we het namelijk niet over de film, maar over één van de vele vormen van merchandise die er rondom de filmrelease uitkomen. LEGO werkt al vele jaren samen met Marvel en Disney, met enorme sets zoals bijvoorbeeld het kantoor van de Daily Bugle uit Spider-Man als resultaat.

LEGO Marvel 76256 Ant-Man Construction Figure

Gelukkig kan het ook wat kleinschaliger en betaalbaarder, zo bewijzen LEGO en Marvel nu met een gloednieuwe set. Dan hebben we het over LEGO Marvel 76256 Ant-Man Construction Figure. Een hele zakelijke mond vol, maar het model zelf is verrassend simpel. Je kunt basically een enorme Ant-Man bouwen, met als resultaat een soort actiefiguur. Het model is dan ook duidelijk ontworpen om mee te kunnen spelen, met verstelbare ledematen en een beperkte schaal. Dit is geen typisch model voor volwassenen dat je na het bouwen ‘t liefst in een vitrine zou willen zetten.

LEGO GWP Moving Truck Ant-Man Marvel Quantumania
🎁 (Afbeelding: LEGO)

Het Marvel-actiefiguur bestaat uit 289 steentjes, waarmee je een 24 centimeter hoge Ant-Man bouwt. Leuk detail: je krijgt er een minuscule The Wasp bij, die je aan de arm van Scott Lang kunt bevestigen om het dynamische duo uit de film compleet te maken. Zo kan je nicht of neefje elke scène uit Ant-Man and the Wasp: Quantumania na gaan spelen. Of wie houden we voor de gek: die jij na kunt gaan spelen. De gloednieuwe set kost 34,99 euro en wordt vanaf 1 mei geleverd.

LEGO GWP Moving Truck Ant-Man Marvel Quantumania
🎁 (Afbeelding: LEGO)

Cadeautje! LEGO Moving Truck

Ben je niet zo van de Marvel-films of ben je wel in voor een extraatje? Dan heeft LEGO met 40586 Moving Truck nog een aardige set aangekondigd. Het gaat om een verhuiswagen, inclusief inboedel en verhuizers, die je rond kunt laten rijden in je LEGO-stad. Vooral de piano en jukebox zijn fantastisch ontworpen, zeker gezien de schaal.

LEGO GWP Moving Truck Ant-Man Marvel Quantumania
🎁 (Afbeelding: LEGO)

Je hoeft bovendien ook niet eens je portemonnee voor deze set te trekken. Althans, enkel indirect. De Moving Truck zal vanaf 21 februari tot en met 3 maart beschikbaar zijn in de LEGO Store als cadeautje, zolang de voorraad strekt. LEGO heeft nog geen voorwaarden bekendgemaakt, maar naar verwachting zul je de set krijgen bij een minimale besteding van 180 euro aan producten. Voor de meest recente informatie over de actie kun je deze pagina van LEGO checken. Bouw ze!

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.