Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 15 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Laatste kans op Netflix: 3 topfilms verdwijnen deze week

Er verdwijnen in week 7 van 2022 weer een paar topfilms van Netflix. Mocht je bijvoorbeeld nog van plan zijn John Wick: Chapter 2 te kijken, dan is het nu je laatste kans.

Naast de massaproductie van eigen series en films koopt Netflix nog altijd titels aan. Die hebben een licentie van beperkte duur, dus die verdwijnen ook weer.

Laatste kans: deze films verdwijnen na week 7

Als je op Netflix aan het zoeken bent naar films en series, krijg je veel lijstjes te zien, maar een duidelijk overzicht van de titels die verdwijnen vind je niet. Daarom helpen wij je een handje. In week 7 is het je laatste kans op deze drie topfilms.

1. John Wick: Chapter 2 (2017)

Na Neo in The Matrix is John Wick de meest iconische rol van Keanu Reeves. Inmiddels zijn er drie delen verschenen en komt er in 2023 nog een vierde deel bij. Deel 1 en 2 zijn te zien op Netflix. En John Wick: Chapter 2 verdwijnt na deze week. Vraag ons niet waarom, maar het zij zo.

John Wick: Chapter 2 is tot en met vrijdag 18 februari te zien op Netflix.

2. Burden (2018)

Een jongeman die de top van de Ku Klux Klan in Zuid-Carolina bereikt, besluit de organisatie met onverwachte hulp te verlaten. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De film heeft een Audience Score van 97% op Rotten Tomatoes, en vooral het acteerwerk van Forest Whitaker wordt geroemd.

Burden is tot en met vrijdag 18 februari te zien op Netflix.

3. Jurassic World (2015)

Als je ooit bevangen bent door Jurassic Park, en dat is zo’n beetje iedereen die in de jaren 90 is opgegroeid, dan wil je ook alle opvolgers zien. In deze film, de eerste binnen de franchise sinds 2001, is Jurassic Park getransformeerd tot Jurassic World, een pretpark. Maar uiteraard ontsnapt er een hybride dinosaurus. Dierenexpert Owen moet er alles aan doen om twee broers te redden. Vandaag is het je laatste kans.

Jurassic World is tot en met dinsdag 15 februari te zien op Netflix.

Bekijk hier welke films en series er in februari juist bijkomen op Netflix.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.