Alrik de Jong
Alrik de Jong Wheels 23 okt 2020

De verfijnde autosmaak van Kendall Jenner: haar wagenpark uitgelicht

Kendall Jenner heeft van de hele familie Kardashian-Jenner de meest ingetogen stijl. Dat is ook terug te zien haar voorliefde voor oude auto’s. Haar wagenpark bestaat uit een verzameling uiterst stijlvolle klassiekers en daar past haar nieuwste wagen prima tussen.

Waar haar zusje Kylie Jenner en halfzus Kim Kardashian voornamelijk te zien zijn enorme Range Rovers, Lamborghini’s en lomp grote versies van de Mercedes-Benz G-Klasse, is Kendall Jenner meer van de nostalgie. Haar wagenpark bestaat voor het grootste deel uit oldtimers. We kunnen niet anders concluderen: deze vrouw heeft een prima smaak.

Nieuwe Cadillac Eldorado

Afgelopen week werd ze in Malibu gespot in een van haar nieuwste aanwinsten, de derde generatie van de Cadillac Eldorado, die tussen 1959 en 1966 is geproduceerd. De oldtimer is voorzien van een paarse paintjob en is volgens liefhebbers de koning onder de Cadillacs.

Van de betreffende Cadillac Eldorado zijn slechts 1.320 exemplaren gemaakt. Wat Kendall Jenner voor de auto heeft betaald, is niet bekend. Goedkoop zal de zeldzame wagen niet zijn geweest.

Het wagenpark van Kendall Jenner: oldtimers tot en met

Oké, Kendall Jenner heeft met de Ferrari 488 Spider en Mercedes G-Klasse ook stereotype celebrity-auto’s in haar verzameling. Maar voor de rest bestaat haar wagenpark vooral uit glimmende oldtimers, die hun weerga niet kennen. Ze rijdt meestal in oude Amerikanen, van de iconische Ford Mustang tot de Corvette Stingray. Een overzicht van haar jaloersmakende en stijlvolle verzameling wagens.

Corvette Stingray uit 1957

Ford Mustang uit 1965

Chevrolet Camaro SS uit 1969

Cadillac Eldorado Biarritz uit 1965

Ferrari 488 Spider

Mercedes G-Klasse

Naast autoliefhebber is Kendall Jenner ook model. Zo is ze een van de gezichten van Calvin Klein en Versace. Je kunt haar het best volgen via Instagram.

🚘 Check ook: De nieuwe Aston Martin DB11 AMR van Max Verstappen

Reageer op artikel:
De verfijnde autosmaak van Kendall Jenner: haar wagenpark uitgelicht
Sluiten