Alrik de Jong
Alrik de Jong Tweedehands auto's 2 apr 2024
Leestijd: 1 minuut

Deze luxe Bentley is een betaalbare W12-occasion in perfecte staat

Klopt, betaalbaar is een een relatief begrip. Maar voor een Bentley-occasion in deze staat en met een dergelijk kleine kilometerstand is dit niet veel geld. Na twintig jaar is er minder dan een vijfde van de nieuwprijs over.

Vorige week attendeerden we je op deze tweedehands Audi A6 uit 2016 voor een spotprijs. Maar die rijdt op diesel, en dat is voor veel mensen een groot nadeel. Nu een luxewagen op benzine met een nog veel lagere kilometerstand.

Tweedehands Bentley Continental GT 6.0 W12

Hebben we het over een Bentley Continental GT 6.0 W12. Ja, dat is wat je een krachtige tweedehands auto noemt. Twaalf cilinders, een topsnelheid van 318 kilometer en het comfort van een automaat als transmissie.

Deze luxe Bentley is een betaalbare W12-occasion in perfecte staat
(Afbeelding: Classic Master)

De occasion komt uit 2004, maar heeft slechts 81.632 kilometer op de teller. In diezelfde periode is de Bentley Continental GT 6.0 W12 zeer goed onderhouden en wordt de tweedehands auto geleverd met de onderhoudsboekjes.

Betaalbare occasion in perfecte staat

Zowel aan de buitenkant als in het interieur is de wagen voorzien van de meest uitgebreide opties. Het interieur is overwegend uitgevoerd in bruin leer, terwijl de buitenkant van de occasion is gehuld in een schadevrije metallic lak.

Tweedehands-Bentley-Continental-GT-6.0-W12-occasion-betaalbaar-2004
(Afbeelding: Classic Master)

De tweedehands Bentley Continental GT 6.0 W12 is ook nog eens bijtellingsvriendelijk en de 21% BTW is verrekenbaar voor bedrijven. De occasion staat te koop voor 41.950 euro bij Classic Master en via de prijslink vind je alle specificaties.

Onderhandelen of leasen

Uiteraard ga je nog onderhandelen over de prijs (tips), en weet dat deze tweedehands auto ook te leasen is. De prijs verschilt dan natuurlijk per leaseperiode. Bij een looptijd van 12 maanden betaal je 2.795 euro per maand en bij 72 maanden 610 euro per maand. Daartussenin zitten nog verschillende opties.

Check ook wat het kost om een elektrische auto te leasen en of dat het geld waard is.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.