Alrik de Jong
Alrik de Jong Tweedehands auto's 27 mrt 2024
Leestijd: 1 minuut

Audi A6 uit 2016 in topstaat is verrassend betaalbare occasion

Op zoek naar een luxe gezinsauto in goede staat voor een schappelijke prijs? Check dan deze stijlvolle en verrassend betaalbare Audi A6 2.0 TDI Ultra met slechts 157.000 kilometer op de teller.

Regelmatig schrijven we over tweedehands auto’s. De ene keer is dat een dubieuze Ferrari op de website van de Nederlandse overheid, de andere keer een veilige gezinsauto voor een prikkie. Vandaag een luxe Audi. Disclaimer: het is een diesel, tegenwoordig niet de populairste brandstof. Maar als je daar geen problemen mee hebt, is dit een scherpe koop.

Tweedehands Audi A6 2.0 TDI Ultra uit 2016

Als je op zoek bent naar klasse, comfort en prestaties, dan is deze Audi A6 2.0 TDI Ultra uit 2016 in ieder geval een perfecte betaalbare occasion voor jou. Met slechts 157.000 kilometer op de teller verkeert de luxe sedan in uitstekende staat en de metallic beige kleur is naar onze mening stijlvol.

Tweedehands Audi A6 2.0 TDI Ultra uit 2016 betaalbare occasion
(Afbeelding: Next Classics)

De 2.0 liter motor van deze comfortabele gezinsauto heeft een vermogen van 1.900 pk en een topsnelheid van 226 kilometer per uur. De tweedehands Audi A6 uit 2016 beschikt over zeven versnellingen, maar wees gerust, die hoef je niet zelf te bedienen. Deze betaalbare occasion is namelijk aan automaat. Heerlijk als je met je gezinnetje in de file staat op de route du soleil.

Wat kost deze gezinsauto als occasion?

Verder beschikt deze tweedehands gezinsauto over een luxe interieur en nog behoorlijk wat extra opties. Die moet je maar even checken als je serieus overweegt om deze Audi A6 2.0 TDI Ultra uit 2016 te kopen.

Audi A6 uit 2016 in topstaat is verrassend betaalbare occasion
(Afbeelding: Next Classics)

De occasion staat te koop voor 21.750 euro, terwijl de nieuwprijs in 2016 maar liefst 51.920 euro bedroeg. En weet dat je altijd nog wat van de prijs kan af praten. Lees hier hoe je onderhandelt over de prijs van een tweedehands auto. Als je niet zeker over je zaak bent, neem dan altijd een kenner mee.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.