Pim Jansen
Pim Jansen Uncategorized 11 jul 2018
Leestijd: 2 minuten

De knapste sportvrouw van Nederland: Jutta Leerdam

Of Koen Verweij de flauwe openingszin ‘zullen wij eens een scheve schaats gaan rijden’ heeft gebruikt om zijn huidige vriendin te versieren, weten we niet. Wat we wel weten is dat hij in Jutta Leerdam zijn eigen schaats-babe heeft gevonden.

En dan heb je het dus goed gedaan. Jutta hebben we namelijk niet zomaar voorzien van deze eretitel. De 18-jarige schaatster is dit jaar Nederlands kampioene sprint bij de junioren geworden en het is daarnaast ook nog een prachtige vrouw.

Verliefd, verloofd en dan?

De twee schaatshelden kennen elkaar al wat langer. Als we Jutta mogen geloven, en als je haar ogen ziet, dan heb je weinig reden om twijfelen aan het duo. Gemeenschappelijke interesses zijn er in ieder geval wel. Zo waren ze nog niet zo lang geleden gespot bij de wedstrijd tussen kickbokser Rico Verhoeven en Ismael Lazaar.

Versieren kan Koen dus wél

Voor Koen is het in ieder geval te hopen dat hij het mooiste schaatsmeisje van Nederland kan bijhouden. Zo brengt Jutta graag tijd door in de sportschool waar ze zich het liefste uitleeft met gewichten. Tussendoor verzorgt ze nog sporadisch bootcamps en is ze druk bezig met haar schaatscarrière. Voorlopig kijken we in ieder geval respectvol naar Koen en zijn versiertalent en naar al het pracht dat Jutta te bieden heeft.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.