Thomas Aalderink
Thomas Aalderink UFC 13 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Jake Paul maakt McGregor belachelijk met peperduur en kitscherig sieraad

Als vijanden maken een kunst is, dan is Jake Paul de Michelangelo van onze tijd. Met zijn grote mond en talent voor ruziemaken, maakt hij zich vooral bij veel vechtsporters niet populair. Eén van zijn favoriete doelwitten is niemand minder dan Conor McGregor. Afgelopen weekend gooide hij met een bijzonder sieraad nog meer olie op het vuur.

Via Twitter richtte Jake Paul zich tot Conor McGregor. De Ierse UFC-vechter stond aan de vooravond van zijn gevecht tegen Poirier. Op opbeurende woorden hoefde The Notorious echter niet te rekenen.

Conor McGregor-ketting

Jake Paul liet The Notorious weten dat hij maar beter kan winnen, anders is zijn carrière voorbij en kan hij ook het lucratieve aanbod van de YouTuber op zijn buik schrijven. Jake Paul daagde Conor McGregor eerder uit voor een gevecht met als inzet 50 miljoen dollar.

Deze nieuwe poging om McGregor op de kast te krijgen, zette hij kracht bij met een nieuw sieraad. In de korte video op Twitter onthult Jake Paul de nieuwste toevoeging aan zijn sieraden collectie: een heuse Conor McGregor-ketting. Dat klinkt misschien als een ode, maar dat is allerminst het geval.

Jake Paul investeert flink in kitscherige belediging

De McGregor-bedel die aan de ketting hangt, is gebaseerd op de pijnlijk nederlaag die de Ier leed tegen Dustin Poirier begin dit jaar. Hij werd toen knock-out geslagen en bleef vervolgens groggy op de grond liggen. We zien McGregor in die houding aan de ketting bungelen. In zijn hand heeft hij een fles NyQuil. Een Amerikaans medicijn tegen griep met als bijwerking dat je er slaperig van wordt.

Het is in ieder geval een creatieve manier om iemand belachelijk te maken, maar ook een hele prijzige. Het sieraad heeft een prijskaartje van 100.000 dollar. De maker, Benny The Jeweler, legt in de video uit dat die hoge prijs vooral in de materialen zit. Zo bestaat deze versie van McGregor uit 500 gram wit goud en is het broekje ingelegd met diamanten.

Pijnlijk weekend voor Conor McGregor

Conor McGregor heeft nog niet gereageerd op de video van Jake Paul, en dat gaat hij waarschijnlijk ook niet doen. De voormalig UFC-kampioen heeft na zijn pijnlijke nederlaag van afgelopen weekend (waarin hij zijn been brak) wel wat anders aan zijn hoofd.

Jake Paul wil met slinkse truc Conor McGregor verleiden tot boksgevecht

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.