Thomas Aalderink
Thomas Aalderink HBO Max 24 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

HBO Max onthult verrassend lage prijs (maar je moet er snel bij zijn)

Op 8 maart komt HBO Max eindelijk naar Nederland. Alles wat je nu nog nog mist in het huidige streaming aanbod (zoals de content van Warner Bros, HBO en DC) is vanaf dan te streamen. En nu is ook bekend wat je daarvoor gaat betalen.

Gezien het enorme content aanbod op de nieuwe streamingdienst was er de angst dat de prijs vrij hoog zou worden. Dat blijkt nu absoluut niet het geval. Tijdens een presentatie heeft HBO de Nederlandse prijzen bekendgemaakt. Er zijn verschillende opties waar je uit kan kiezen, en de goedkoopste (het basic-abonnement) kost slechts 2,99 euro per maand. Net zo duur goedkoop als Amazon Prime Video en een stuk goedkoper dan Netflix en Disney+.

Hoeveel kost HBO Max per maand?

Voor die prijs moet je er echter wel snel bij zijn. Alleen als je voor 31 maart 2022 een abonnement afsluit bij HBO Max betaal 2,99 euro per maand. Doe je het daarna, dan betaal je het dubbele. Deze korting van 50% geldt zowel voor het basic-abonnement, als voor het Standaard-abonnement. Die tweede optie kost 3,99 euro als je voor 31 maart een abonnement afsluit.

Belangrijk om te weten is dat deze korting niet tijdelijk is, maar actief blijft zolang jij niet opzegt.

Het standaard HBO Max-abonnement is het meest interessant. Bij deze optie krijg je toegang tot 1080p en 4K kwaliteit. Ook kun je tegelijkertijd kijken op drie schermen. Bij het basic-abonnement moet je genoegen nemen met 720p kwaliteit en kun je maar op één scherm kijken. Die ene euro die je extra betaalt, is het standaard-abonnement dus dubbel en dwars waard.

  • Heb je nog geen HBO Max? Klik dan hier voor meer informatie en om een abonnement af te sluiten.

Ongekend aanbod

Dankzij dit scherpe aanbod belooft HBO Max een zeer geduchte concurrent te gaan worden voor Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ en andere streamingdiensten. Vooral omdat je voor dit lage bedrag toegang krijgt tot een enorm aanbod aan films en series.

HBO Max-abonnees massaal weg na Wonder Woman 1984

Denk aan HBO-toppers zoals Game of Thrones, Westworld en Chernobyl. Daarnaast vind je op deze streamingdienst alle content van Warner Bros en DC. Zo kun je straks bijvoorbeeld ook naar de nieuwe Peacemaker serie gaan kijken. Naast de vele series wordt HBO Max ook een must-have voor filmliefhebbers. Zo zullen alle Warner film 45 dagen na de bioscooprelease op de streamingdienst verschijnen.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.