Alrik de Jong
Alrik de Jong Huizenmarkt 27 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Goedkoopste recreatiewoning Funda levert 13.500 euro per jaar op

Op zoek naar een vakantievilla om af en toe in te verblijven en geld mee te verdienen? Op Funda Business staan leuke aanbiedingen. We hebben de goedkoopste recreatiewoning vast voor je opgezocht en die levert je aardig wat geld op.

Het is een heerlijke verslaving die veel Nederlanders zullen herkennen: het internet afspeuren naar unieke huizen. Beetje fantaseren, lachen om de inrichting van andere mensen en soms stuit je dan ook nog op een parel die voor jou haalbaar is. Tip van de redactie: naast Funda bestaat ook Funda Business. Daar vind je geen woonhuizen, maar het grotere werk. Denk aan bedrijfsruimtes, boerderijen, grote lappen bouwgrond, sportinstellingen, kerken, winkels, horeca en dus ook recreatiewoningen.

Goedkoopste recreatiewoning op Funda Business

Een snelle zoektocht op Funda Business leert ons dat de goedkoopste recreatiewoning in Oost-Graftdijk staat, een dorp in de gemeente Alkmaar. In een groene en waterrijke omgeving biedt VLIEG Bedrijfsmakelaars deze goed onderhouden recreatievilla aan op een kavel eigen grond van 225 vierkante meter.

(Afbeelding: VLIEG Bedrijfsmakelaars)

Op Funda Business is te lezen dat deze recreatiewoning over een ruime tuin beschikt, met een terras op het westen. Voor het vakantiegevoel is er een aanlegsteiger aan het water en er is parkeergelegenheid voor je voertuig op eigen terrein voor de woning. Deze vrijstaande vakantievilla ligt op EuroParcs De Rijp en is voorzien van alle gemakken.

Opbrengst van 13.500 euro per jaar

Je bent Nederlander of niet; met de goedkoopste recreatiewoning op Funda Business wil je natuurlijk wel geld verdienen. Welnu, de huidige eigenaar heeft een beheercontract met Europarcs en genereert een verhuuropbrengst van 13.500 euro per jaar.

Goedkoopste recreatiewoning Funda levert 13500 euro per jaar op Europarcs de rijp alkmaar
(Afbeelding: VLIEG Bedrijfsmakelaars)

In totaal zijn er drie slaapkamers, een badkamer en een woonkamer met eethoek en zithoek. En als je een bootje hebt gehuurd, wat kan op het park, kun je die aan je eigen tuin aanleggen. De recreatiewoning staat via Funda Business te koop voor 275.000 euro k.k. Tel uit je winst, die overigens niet heel groot is. Maar alleen een eigen vakantievilla ter beschikking hebben, is natuurlijk al een verrijking van je leven.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.