Felix Decavel
Felix Decavel Geld & Carrière 4 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Begin een bedrijfje in deze betaalbare voetbalkantine op Funda Business

Op Funda in Business hebben we je volgende levensdoel gevonden. Een mogelijke voetbalkantine die voor de prijs van een Amsterdamse parkeerplaats de nieuwe uitvalsbasis kan zijn voor je bedrijf. Er is onlangs 30.000 euro afgegaan, waardoor er een spotprijs overblijft.

En misschien kun je meteen een vriendenploegje uit de grond stampen om oefenwedstrijdjes te spelen tegen S.V. Sportlust Glanerburg. De aangeboden ruimte ligt namelijk op een steenworp van de lokale voetbalclub en staat momenteel te koop op Funda in Business voor 129.000 euro k.k.

Voetbalkantine op Funda in Business

Voorheen deed het pand dienst als een praktijk voor de behandeling van onder andere rugklachten. Maar het gebouw ligt aan de rand van sportpark Bultserve Enschede – Glanerbrug en heeft als bestemmingsplan ‘sport’ onder de noemer ‘cultuur en ontspanning’. Met andere woorden kun je de oppervlakte van 315 vierkante meter ook anders benutten. En de ruimte lijkt toch al op een nostalgische feestzaal. Of buit de ruimte uit als pop-up-restaurant.

voetbalkantine, te koop, funda in business, zaal
(Afbeelding: Funda in Business)

De mogelijke voetbalkantine heeft niet alleen meerdere behandelruimtes, maar ook een bar en een keuken met opslag, een koelcel en een grote zaal. Volgens de advertentie op Funda in Business ideaal voor cursussen van yogascholen of muziekgroepen, maar de mogelijkheden zijn dus enorm.

voetbalkantine, te koop, funda in business, toog
(Afbeelding: Funda in Business)

Ook al is het pand uit 1970 later verbouwd, kan oplapwerk hier en daar zeker geen kwaad. Perfect voor een passieproject met wat vrienden. Een paar handige handen zullen ongetwijfeld iets moois uit de mouwen kunnen schudden. Maar de retro-look kan ons ook bekoren.

voetbalkantine, te koop, funda in business
(Afbeelding: Funda in Business)

Belangrijke kanttekening is dat je de onderliggende grond, de parkeerplaatsen en de fietsenstalling huurt van de gemeente Enschede. De huidige huur daarop bedraagt 2.229,98 euro per jaar.

voetbalkantine, te koop, funda in business
(Afbeelding: Funda in Business)

De oorspronkelijke vraagprijs was 158.000 euro, maar na een tijdje op de markt, is de prijs verlaagd naar 129.000 euro. Bekijk de volledige advertentie om je eigen voetbalkantine te starten.

De goedkoopste boerderijen van Nederland

Voel je je meer aangetrokken tot een leven op de boerderij? Check dan ook de goedkoopste agrarische bedrijven die momenteel op Funda in Business te koop staan.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.