Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 11 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

De eerste livestream op Netflix en Will Smith kan er niet om lachen

De eerste livestream op Netflix komt eraan, en we verzekeren je dat Will Smith er in ieder geval niet om kan lachen. Niemand minder dan de Amerikaanse komiek Chris Rock gaat binnenkort namelijk voor het eerst live op de streamingdienst met een grappig bedoelde voorstelling.

Even wat duiding, want er zullen lezers zijn die de link met Will Smith niet direct leggen. Welnu, Chris Rock was te gast als presentator tijdens de Oscars 2022, waar hij een grap maakte over het kale hoofd van de vrouw van de Fresh Prince-acteur. Will Smith liep vervolgens het podium op en verkocht de komiek een ‘bitch slap’. En daar bleef het niet bij.

Chris Rock in de eerste livestream ooit op Netflix

Er zijn wat halve excuses uitgewisseld, maar vrienden zijn het allerminst. Will Smith zal derhalve de laatste abonnee zijn die lacht om de eerste livestream op Netflix, tenzij die uitloopt op een flop. Feit is dat Chris Rock binnenkort als eerste persoon ooit live gaat op Netflix. En het is toch echt wel de bedoeling dat er mensen om gaan lachen.

Chris Rock (Afbeelding: Getty)

In 2018 maakte de Amerikaanse komiek speciaal voor de streamingdienst als eens de comedyspecial Tamborine. “Chris Rock is één van de meest iconische en belangrijkste komieken van onze generatie”, zegt Robbie Praw, een van de topmannen van Netflix. “We zijn enthousiast dat de hele wereld deze live ervaring en mijlpaal in de geschiedenis van de streamingdienst kan meemaken. Het wordt een onvergetelijk moment en we zijn blij dat Chris aan de startlijn staat.”

De ‘bitch slap’ van Will Smith tijdens de Oscars

Lovende woorden over Chris Rock namens Netflix, de streamingdienst die Will Smith juist hard aanpakte na zijn ‘bitch slap’ tijdens de Oscars. Bekijk het moment hieronder nog een keer.

En dan was er nog de excuusvideo van Will Smith richting Chris Rock. Ach, misschien kan er toch een lachje af. De eerste livestream ooit op Netflix wordt begin 2023 uitgezonden.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.