Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 12 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Marvel deelt goed nieuws Deadpool 3 en Ryan Reynolds reageert gevat

Het is ondertussen bijna twee jaar geleden dat Disney de filmstudio’s en franchises van Fox overnam. De meeste grote franchises werden al vrij snel voorzien van nieuwe plannen, maar rondom Deadpool bleef het lang stil. Daar brengt Marvel Studios baas Kevin Feige nu eindelijk verandering in.

De 18+-superheld was en is een pittige puzzel voor het familievriendelijke Disney. De keiharde humor uit Deadpool en Deadpool 2 staat in schril contrast tot het vrolijke vermaak dat de Grote Muis normaal te bieden heeft. Hoe pas je het puzzelstukje dat Deadpool heet in het Marvel Cinematic Universe?

Marvel Studios baas over Deadpool

Dat is lastiger dan bijvoorbeeld de Fantastic Four introduceren. Nu Disney+ echter een sectie voor volwassenen krijgt, waarover je hier meer leest, lijkt een comeback voor Ryan Renolds’ antiheld echter onvermijdelijk. En daar heb je helemaal gelijk in.

Marvel Studios baas Kevin Feige heeft tegenover Collider namelijk eindelijk bevestigd dat Deadpool 3 tot het Marvel Cinematic Universe gaat behoren. Ook neemt hij direct de grootste angst van fans weg: ondanks dat plekje naast The Avengers en andere kindvriendelijke superhelden wordt Deadpool 3 gewoon 18+.

MCU en Ryan Reynolds

Helaas zullen fans wel nog even geduld moeten hebben. Feige, de architect achter het MCU, laat weten dat men pas op zijn vroegst in 2022 zal beginnen met filmen. Ryan Renolds is echter achter de schermen al druk bezig met het project:

“Het wordt 18+ en we werken momenteel aan een script, Ryan is daar momenteel mee bezig. Het zal niet dit jaar gefilmd worden. Ryan is een zeer drukke, zeer succesvolle acteur. We hebben een aantal projecten die we al hebben aangekondigd en die we eerst moeten maken, maar het is tof dat het is begonnen. Nogmaals, het is een heel ander type personage in het MCU, en Ryan is een force of nature, het is gewoon geweldig om te zien hoe hij dat personage tot leven brengt,” aldus Kevin Feige.

Ondertussen kon diezelfde Ryan Reynolds het op Twitter niet laten om de draak te steken met dit nieuws:

Collider

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.