Pim Jansen
Pim Jansen Uncategorized 4 sep 2018
Leestijd: 3 minuten

De 7 tofste elektrische fietsen van dit moment

Waar je een elektrische fiets ook voor wenst aan te schaffen, er is altijd een e-bike die perfect geschikt is. Uiteraard zijn we niet voor niets je beste digitale vriend en dus hebben we de tofste e-bikes van dit moment geselecteerd. Aan jou de keuze welke e-bike je binnenkort onder je kont hebt.

  1. Propella elektrische fiets

Propella is een in Seattle gevestigd bedrijf met een missie om de kloof tussen fietsen en elektrische fietsen te overbruggen. De tweede generatie Propella combineert componenten van hoge kwaliteit met de nieuwste accutechnologie om een lichtgewicht elektrische fiets te creëren met de wendbaarheid en het gevoel van een traditionele racefiets. Het gestroomlijnde frame en de kleine batterij dragen bij tot deze behendigheid en gemak.

De Propella e-bike heeft een minimalistisch ontwerp waardoor het model eenvoudig kan doorgaan voor een gewone fiets. De krachtige 250 watt motor verraadt echter dat het hier toch gaat om een elektrische fiets met voldoende ondersteuning. De batterij heeft slechts 2,5 uur nodig om volledig op te laden en is verwijderbaar. De fiets is uitgerust met schijfremmen.

Elektrische fiets
Elektrische fiets
  1. De Fat Tired Folding Frame Moar elektrische fiets

Deze fiets is gebouwd van aluminium, dezelfde kwaliteit die ook wordt gebruikt bij de bouw van vliegtuigen. Mede hierdoor is de compactheid gegarandeerd en is het een lichtgewicht e-bike geworden.

De Fat Mired Folding Frame Moar is een alles-in-één oplossing die geen upgrades vereist: MOAR heeft een compleet inklapbaar frame, een volledig geveerde elektronische fiets met een bereik van 135 kilometer, een motor van 750 watt, een 48v lithium-ionbatterij, waterbestendige elektronica, projectie koplampen, richtingaanwijzers, remlichten, vliegtuigkwaliteit aluminium en meer. Echt meer heb je eigenlijk niet nodig.

Elektrische fiets
Elektrische fiets
  1. Audi e-bike

De Audi e-bike is gebaseerd op wielen van koolstofvezel en een volledig geveerd frame, eveneens van koolstofvezel. Zelfs de vorken voor de voorwielophanging zijn speciaal ontworpen voor deze fiets. Lees ook: ‘Dit zijn de beste elektrische fietsen op de Nederlandse markt’.

Elektrische fiets
  1. Luna Fusion Crusher 3 elektrische fiets

Luna staat wereldwijd bekend als producent van enkele van de beste elektrische fietsen ooit. Slechts één blik op deze e-bike en je weet exact waarom. Het bedrijf besteedt veel aandacht aan de details van het ontwerp en zorgt voor een adembenemende vormgeving, gecombineerd met zeer opmerkelijke prestaties.

Het is een volledig geveerde fiets wat een duidelijke verbetering is ten opzichte van het vorige model, de Crusher 2. Bijzonder is ook de fusiebatterij, op maat gemaakt voor het fietsmodel. Dit verbetert de prestaties aanzienlijk waardoor het een klasse apart is.

Elektrische fiets
  1. Specialized Turbo Levo FSR Electric Mountain e-Bike

De Specialized Turbo Levo is een elektrische mountainbike die nieuwe mogelijkheden opent. De beste eigenschappen van de Turbo Levo blijven ongewijzigd ten opzichte van de voorgangers, waarbij de naadloze motor- en batterijintegratie overeind zijn gebleven. Dit wordt gecombineerd met een gedraaide geometrie om een stabiele rit te bieden.

Elektrische fiets
Elektrische fiets
  1. The Skillion Max Classic e-Bike

Deze fiets is stevig ontworpen en met de nieuwste technologie is uitgerust. Deze elektrische fiets heeft een 3×7 versnellingsset, een achtergemonteerde naafmotor (350 watt), een heleboel kleuren en een netjes aangepast frame.

Elektrische fiets
  1. Carrera Vengeance E Mens Electric Mountain Bike

De Carrera Vengeance E Mens elektrische mountainbike heeft alles wat je nodig hebt om topprestaties te laten leveren. Dit is dus absoluut geen stadsfiets, maar meer een all-terrain e-bike. Met de perfecte combinatie van 8 versnellingen en Shimano Altus versnellingen en trapondersteuning, accelereer je eenvoudig naar een snelheid van 25 km/u.

Elektrische fiets

 

Awesomestuff365

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.