Pim Jansen
Pim Jansen Auto's & Motoren 5 sep 2018
Leestijd: 1 minuut

Hoe tof: moderne Citroën camper met een oldtimer uiterlijk

Citroën heeft iets heel bijzonders geïntroduceerd, de Citroën Type H WildCamp Camper. De camper is geïnspireerd op het zeer onderscheidende model Type H-bus van een halve eeuw geleden. 

De Citroën Type H WildCamp Camper ziet er enorm vintage uit, maar rijdt modern. Je krijgt de retro-look van de bestelwagen uit het midden van de 20e eeuw, maar met minder zorgen over de technische staat. Lees: het beste van twee werelden. –> Lees ook: ‘Nissan komt met een 100% elektrische camper’. <–

Wildkamperen in stijlvolle camper

Aangedreven door een 161 pk BlueHDi-dieselmotor, heeft de WildCamp-bestelwagen een functioneel en comfortabel interieur met roterende voorstoelen. Een tweezitsbank, slim gecombineerd met de geïntegreerde keukenmodule gecompleteerd het geheel.

De Citroën heeft ook een groot slaapgedeelte voor twee personen, een gasfornuis met twee kookplaten, een spoelbak van roestvrij staal, een waterkan en een koelkast met geïntegreerd vriesvak en een badkamer. Op verzoek kan de Type H WildCamp ook worden besteld met een Poclain-tractiesysteem van 4×2 met sperdifferentieel en een Alpine 9-inch premium infotainmentsysteem met navigatiesysteem. Meer info, vind je hier.

Moderne citroen camper in een vintage jasje
Moderne citroen camper in een vintage jasje Moderne citroen camper in een vintage jasje Moderne citroen camper in een vintage jasje Moderne citroen camper in een vintage jasje Moderne citroen camper in een vintage jasje Moderne citroen camper in een vintage jasje Moderne citroen camper in een vintage jasje Moderne citroen camper in een vintage jasje

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.