Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 28 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Reshoot-beelden Emilia Clarke voor nieuwe Marvel-serie gelekt

Er zijn nieuwe beelden van Game of Thrones-actrice Emilia Clarke voor Secret Invasion gelekt. Dit is een aankomende Marvel-serie voor Disney+, waarin de actrice een vooralsnog mysterieus personage speelt. De nieuwe beelden verraden niet veel, maar wellicht kun je er iets uit halen. Feit is dat de heropnames zijn gestart.

Je hebt acteurs die niet los zijn te zien van franchises als Star Wars, Marvel of Game of Thrones. Emilia Clarke ken je natuurlijk vooral als Daenerys Targaryen in Game of Thrones. Star Wars-fans kennen haar ook als Qi’ra uit Solo: A Star Wars Story. En nu betreedt ze dus ook nog eens het Marvel Cinematic Universe.

Eerste beelden Emilia Clarke in Secret Invasion

Secret Invasion is een langverwachte nieuwe serie van Marvel, waarvan de heropnames gestart zijn in Londen. In de serie hebben vormveranderende buitenaardse wezens, de Skrulls, alle aspecten van het leven op aarde geïnfiltreerd. Er is een grote rol weggelegd voor Nick Fury (Samuel L. Jackson) om dit tegen te gaan. De voormalig directeur van S.H.I.E.L.D. heeft jarenlang in de verre ruimte met Skrulls gewerkt, voordat hij terugkeerde naar de aarde. De Marvel-serie geeft een nieuwe kijk in het verleden en de toekomst van dit legendarische personage.

Over de rol van Emilia Clarke in Secret Invasion was nog niet veel bekend. Wel is duidelijk dat het verhaal in de nieuwe serie zich na de gebeurtenissen in Captain Marvel (2019) afspelen. Vermoedelijk speelt de Game of Thrones-actrice het personage G’iah, een Skrull die helpt bij de infiltratie op Aarde, maar later overloopt naar het team van Nick Fury.

Wanneer komt de nieuwe Marvel-serie op Disney+?

Secret Invasion krijgt weer een heel andere vibe dan de Marvel-series die je al kent van Disney+, zoals iedere MCU-show zijn eigen gezicht heeft. Prettig. Eerder verscheen al een trailer.

De serie met Samuel L. Jackson en Emilia Clarke gaat in première in 2023 op Disney+, een exacte datum is nog niet bekend.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.