Noah Korevaar
Noah Korevaar Hebbedingen 10 okt 2023
Leestijd: 4 minuten

Amazon stunt met LEGO Star Wars, Harry Potter en andere deals

Amazon strooit tijdens Prime Days met flinke korting op LEGO-sets. We zetten de beste deals voor je op een rijtje, van Star Wars tot Harry Potter en Bugatti.

Voor je het weet zit je aan het kerstdiner en liggen er pakjes onder de boom. Gelukkig heb je nog even om als Sinterklaas op pad te gaan. Digitaal. Want als je een beetje op tijd om je heen kijkt, dan zijn er mooie deals te scoren in aanloop naar de feestdagen. Scheelt weer.

Amazon Prime Days

Deze week, tot en met 11 oktober, ben je wat LEGO-deals betreft vooral bij Amazon aan het goede adres. De Prime Days zijn namelijk weer van start gegaan. Daardoor zijn er ook mooie aanbiedingen voor LEGO-sets te scoren, waaronder grote Technic, Star Wars en Harry Potter-modellen.

We zetten de beste aanbiedingen hieronder voor je op een rijtje, maar op deze overzichtspagina kun je alle actuele Prime Days-deals checken. Amazon laat regelmatig deals verlopen en er komen ook continu nieuwe aanbiedingen bij. Dubbelcheck dus altijd even of de korting nog geldt.

Extra korting op LEGO

Ook goed om te weten: je moet Amazon Prime-abonnee zijn om van de LEGO-deals gebruik te kunnen maken, maar gelukkig is er een gratis trial van dertig dagen, die je direct weer kunt beëindigen. Kun je meteen de beste films op Prime Video even bingen.

Nog één laatste tip voor je los gaat: Amazon geeft een beperkt aantal accounts bovendien 5 euro extra korting, mits je meer dan 25 euro uitgeeft. Via deze link kun je checken of jij ook daarvoor in aanmerking komt.

Onze favoriete deals

Afijn, without further ado, onze favoriete Amazon Prime Days LEGO-aanbiedingen.

LEGO Architecture 21028 New York

LEGO brengt met de Architecture-lijn al sinds x een eerbetoon aan architectonische hoogstandjes. Met dit model kun je een miniatuurversie van de iconische skyline van New York City in elkaar zetten. Perfecte decoratie voor in je werkkamer of in de boekenkast. Bovendien ben je ondanks de beperkte schaal langer bezig met bouwen dan je zou verwachten.

💫 Check hier de actuele deal

LEGO Architecture 21028 New York LEGO Amazon Prime Days
(Afbeelding: LEGO)

LEGO Icons 10280 Bloemenboeket

Wanneer heb jij het laatst een bosje bloemen voor je moeder, partner of oma meegenomen? Bloemen vergaan, maar dit LEGO-model niet. Met 756 steentjes bouw je een kleurrijk boeket dat ook de komende tig feestmaanden nog kan blijven staan. Duurzaam, I guess, al hebben we het hier wel over plastic.
💫 Check hier de actuele deal
LEGO Botanical Collection Bloemen planten

LEGO Ideas 21323 Vleugelpiano

De vleugelpiano van LEGO is één van de tofste modellen uit de IDEAS-lijn, een reeks sets die door fans zijn ontworpen. ‎3662 steentjes later heb je een klassiek instrument dat forser uitpakt dan je op basis van de productfoto’s zou verwachten. Tof detail: je kunt je telefoon aan de piano koppelen, waarna de LEGO-stenen ‘echt tot leven komen’.
💫 Check hier de actuele deal
LEGO Amazon Prime Days IDEAS Grand Piano

LEGO Marvel 76223 Nano Gauntlet

Ah, Avengers: Endgame. We hadden toen eens moeten weten hoe het daarna het Marvel Cinematic Universe zou vergaan. Je kunt dankzij de Amazon Prime Days weer terug naar die goeie ouwe tijd door de Nano Gauntlet in elkaar te zetten. Voor heel even is Tony Stark dan weer terug.
💫 Check hier de actuele deal
LEGO Amazon Prime Days deals Marvel Nano Gauntlet

LEGO Star Wars 75292 The Razor Crest

Ahsoka pakte een stuk sterker uit dan het recentste seizoen van The Mandalorian, maar Baby Yoda aka Grogu heeft natuurlijk altijd een speciaal plekje in ons hart. Door een scherpe Amazon Prime Days-aanbieding kun je de Razor Crest in huis halen, het schip waarin Din Djarin en Grogu rondvlogen in de eerste twee seizoenen. LEGO heeft ook een grotere versie met meer details, maar dan heb je praktisch een extra hypotheek nodig.
💫 Check hier de actuele deal
LEGO amazon Prime Days Razor Crest

LEGO Technic 42151 Bugatti Bolide

Over prettig geprijsde sets gesproken: voor iets meer dan 30 euro kun je al een Bugatti in huis halen. Inclusief werkende W16-motor, schuurdeuren die echt open kunnen en andere details die tevens volwassen autoliefhebbers zullen bekoren. Of, zoals LEGO het zelf samenvat: “Bugatti Bolide verkent de grenzen van de autosporttechnologie”. Amen.
💫 Check hier de actuele deal
lego technic, betaalbare bouwset, bugatti bolide

LEGO Harry Potter 75979 Hedwig

We sluiten af met de uil van niemand minder dan Harry Potter: Hedwig. Voor drie tientjes kun je het magische dier in huis halen, inclusief een stand waarop je haar kunt tentoonstellen. Tof detail: ze heeft Harry’s uitnodiging voor Zweinstein al in haar klauwen. Over Harry gesproken: je krijgt er zowel een minifiguurtje van Potter zelf als Hedwig bij. Pracht.
💫 Check hier de actuele deal
LEGO HEdwig

Benieuwd naar alle actuele LEGO-deals tijdens de Prime Days? Dan kun je nog tot en met woensdag 11 oktober deze overzichtspagina checken.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.