Inga Stoit
Inga Stoit Advertorial in archief 30 apr 2018
Leestijd: 3 minuten

10 feiten en fabels over masturberen die je waarschijnlijk nog niet kent

Masturberen. Gewoon omdat het kan, omdat het lekker is of omdat je niet kan slapen. Redenen genoeg om het plezierige gevoel bij jezelf ‘aan’ te krijgen. We doen het allemaal, maar hoeveel weten we eigenlijk over het kunstje? In dit artikel ontkrachten wij een aantal fabels en delen we de feiten.

Wanneer je denkt aan masturberen, denk je waarschijnlijk al snel aan je rechterhand. Er is daarnaast nog zo veel meer, denk aan seksspeeltjes die je plezier kunnen vergroten. Mmm… Masturbatiemaand mei, we zijn er klaar voor. Feiten, fabels en speeltjes: kom maar door.

 1. Masturberen is ongezond
  FABEL! Masturberen is juist gezond. Het kan prostaatkanker voorkomen, het versterkt je immuunsysteem en werkt perfect tegen slapeloosheid. Denk jij ziek te worden? Een extra orgasme kan dit voorkomen. Daarnaast gieren de gelukshormonen door je lijf. Wil jij dit versterken? Tip: gebruik de masturbator
 2. Masturberen werkt stressverlagend
  FEIT! Het orgasme wat je door masturberen krijgt, maakt dat de stresshormonen in jouw lichaam afnemen. Seksen met jouw partner is fijn, maar daarnaast is jezelf plezieren soms gewenst. Al is het om jouw hoofd te ontdoen van alledaagse stress.
 3. Masturberen maakt je onvruchtbaar
  FABEL! Anders zou er geen mensheid zijn. Sterker nog: jouw sperma verbetert in kwaliteit. Voor haar is het ook goed: de kans op infecties aan de baarmoeder wordt hierdoor kleiner. Samen masturberen is natuurlijk ook een optie. Naast de daad an sich is dit het moment van spanning en sensatie tussen jullie. Zo kan jij haar gek maken met deze vibrator van EasyToys?
 4. Masturberen maakt jou een koning in bed
  FEIT! De liefde bedrijven wanneer jouw pistool afgeladen is, kan tot snelle schoten leiden. Wanneer jij vaker met jezelf speelt, ben je dit de baas en hou jij het dus langer vol tussen de lakens.
 5. Masturberen verandert jouw penis
  FABEL! Geen zorgen, hij blijft intact. De vorm blijft als vanouds, evenals het formaat. Dit geldt ook voor haar trofee. Deze wordt groter bij opwinding maar na de piek zal dat weer afnemen. Wil jij haar een spannend cadeau doen? Koop dan deze anale toy. Wellicht overrompel jij haar hier mee, maar blij verrast zal ze zeker zijn. Doe jij een cadeautje aan jezelf? Probeer dan deze: buttplugdie je in masturbatiemaand mei met korting kunt krijgen.
 6. Masturberen is slecht voor je relatie
  FABEL! Jouw eigen lichaam verkennen, kan het seksleven in veel gevallen versterken. Je weet wat je wil en door dit aan te geven, wordt het alsmaar leuker. Daarnaast kan masturbatie je libido vergroten.
 7. Masturberen werkt tegen hoofdpijn
  FEIT! Op zich geen verrassing, nu je weet dat masturberen voor minder stress zorgt. Wanneer jij masturbeert stimuleert dit jouw bloedsomloop, waarmee je klachten als hoofdpijn aanpakt. Geen zin in een heftige bedsessie, maar wel in voor verlichting van pijn? Help jezelf. Mochten jouw pijnklachten daardoor afnemen, dan is het een win-winsituatie.
 8. Masturberen doet zij liever dan vrijen met jou
  FABEL! Pfff, stel je voor… Maar wat jij wel goed in je oren moet knopen is dit: vier op de tien vrouwen masturbeert liever dan dat zij vrijt. Dat is bijna de helft en dat is niet best.. Maar! Nu je weet wat een masturbatie-fan zij is, kan je dit positief benutten. Zorg voor een spannender seksleven met de speeltjes van EasyToys en wees een echte man voor haar.

Win een EasyToys cadeaubon ter waarde van 400 euro!

Tijdens Masturbatiemaand mei maak je bij EasyToys kans op een waardebon van vierhonderd euro. Meedoen is simpel. Klik op deze link en vul de velden in. Succes!

EasyToys
https://www.easytoys.nl/prijsvraag

In samenwerking met EasyToys

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.