Redactie
Redactie Advertorial in archief 27 okt 2017

Lees en leer: 4 adviezen om je liefdesleven spicier te maken

Wanneer vlinders druk een weg zoeken om het lichaam te verlaten, uit zich dit meestal in intense seks. Wanneer ‘verliefdheid’ is veranderd in ‘houden van’, krijgt ook de seks een andere vorm. Gelukkig zijn er tal van oplossingen die de geiser weer vol laten vlammen. 

De kwaliteit van de liefdesdaad hoeft niet per se te veranderen, maar de spanning lijkt veelal samen met de vlinders in het luchtledige te verdwijnen. De oplossing voor een saaier seksleven is niet eenduidig, maar in de regel geldt dat ‘het experiment’ wonderen kan doen. Seksattributen zijn uitermate geschikt om een boost te geven aan het minnespel.

Communicatie is key

De absolute essentie van een goed seksleven (en een goede relatie, maar dat terzijde) is communicatie. Wie wil experimenteren met sex toys, moet vroeg of laat het idee opperen aan z’n partner. De drempel is wellicht hoog, maar daarna valt alle schaamte weg. Een gesprek over wel of niet experimenteren met een butt plug doet schaamte sneller verdwijnen dan het geld op je bankrekening nadat de fiscus z’n werk heeft gedaan. Samengevat: sex toys kunnen ongezonde spanning wegnemen en een gezond spanningsveld toevoegen. We leven in 2017, dus je weet inmiddels dat webshops als EasyToys de schaamte van een fysiek bezoek aan de winkel opheffen.

Laat het beest in je naar buiten komen

Gemiddelde seks is prima… voor sommigen. Als het leger aan testosteron naarstig vraagt om meer bevrediging, laat die poor fellas dan niet verloren achter. Als je ze lang genoeg negeert, komen ze in opstand en dat kan de boel behoorlijk platleggen. De spanning rond het aanschaffen van sex toys zorgt in het algemeen alleen al dat de testosteron- en oestrogenensluis wagenwijd wordt opengezet. Als je daarna met het volwassen speelgoed aan de slag gaat, is het hek van de dam. Het lichaam vuurt automatisch hormonen af zodra het getriggerd wordt, dus maak daar gebruik van.

Speel het spel

Goed: sex toys kunnen verkeerde spanningen wegnemen en je hormonen een huisfeestje laten vieren, maar de daadwerkelijke arbeid heeft natuurlijk ook invloed op jullie seksleven. Betekent dit dat je direct met een black hammer aan de slag moet? Zeker niet. Begin met de verpakking: je Grote Liefde in een aantrekkelijke outfit op de bühne zien verschijnen, doet meestal wonderen.

Pak het vervolgens smooth aan. Je leest dit artikel op Manners, dus de gent-aanpak past je waarschijnlijk goed. Een goed begin is het halve werk, oftewel: voorspel. Ga voor de uitgebreide massage (lees hier onze massage-tips). Wil je ook de erogene delen meenemen tijdens de massage, kies dan voor massageglijmiddel. Zet de Manners Bedroom Vibes Spotify-playlist op, steek een massagegeurkaars aan en plak het woord ‘succes’ vervolgens met trots tussen je voor- en achternaam.

Heb je de romantische sessie gehad en ben je inmiddels aan the dark side gearriveerd, kies dan voor attributen waarmee je het scherpe randje kunt opzoeken. Chokers, blinddoeken, maskers en handboeien; de ‘overgave’ van een vrouw activeert een biologisch proces, waar beide partijen hard op kunnen gaan. Bind haar vast en ga subtiel met een zweep in de weer of laat haar klaarkomen met een vibrator (begin voorzichtig) terwijl ze is vastgebonden.

Wees open minded

We gaan hier niet prediken dat sex toys ook voor jou een actieve rol moeten spelen, maar wie de schaamte achter zich laat vindt een universum waar een hoop mogelijk is. Een cockring kan de actieve status van je derde been naar een hoger level tillen, terwijl orgasmevertragende spray kan zorgen dat je het langer uithoudt tussen de lakens. Ben je niet vies van een experimentje? De prostaat kan een behoorlijk belangrijke rol spelen in de kwaliteit van je orgasme.

Om er maar een cliché tegenaan te smijten: de mogelijkheden zijn eindeloos. Welk attribuut je ook in huis haalt, de kern is en blijft goede communicatie tussen jullie beiden. Vraag je liefde wat ze wel en niet wil of probeer het voorzichtig uit. Wees een man, maar verlies jezelf niet in je eigen lusten. Geniet!

In samenwerking met EasyToys

Reageer op artikel:
Lees en leer: 4 adviezen om je liefdesleven spicier te maken
Sluiten