Pim Jansen
Pim Jansen Hebbedingen 24 aug 2022
Leestijd: 1 minuut

Zwembad in je tuin? Deze vier exemplaren zijn betaalbaar

Ook op zoek naar een zwembad in je tuin? Weet dan dat Lidl op dit moment korting geeft op zwembaden, waardoor jij je voor een prikkie even miljonair voelt.

Lidl speel slim in op de hitte. Zo kwam de budgetsupermarkt vorige maand, net als Aldi, al met een goedkope mobiele airco op de proppen. Disclaimer: het blijven budgetsupermarkten, dus verwacht niet de kwaliteit en het design van A-merken.

Lidl stunt met zwembaden tijdens hitte

Een paar weken geleden stuntte Aldi al met een zwembad voor in de tuin, nu komt Lidl daar overheen met meerdere exemplaren. We zetten ze voor je op een rij, oplopend in prijs en grootte. Bestel die champagne en oesters maar vast voor die gedroomde pool party.

Best Way Steel Pro Zwembad (300 x 201 x 66 cm)

Prima om baantjes in te zwemmen voor het allerjongste kroost, zelf kun je er lekker in afkoelen. Bij Lidl afgeprijsd van 189,95 euro naar 99,99 euro. Kun je geen buil aan vallen.

Bestway Steel Pro

Bestway Steel Pro Pool set (Ø366 x 84 cm)

Meer van een rond zwembad in je tuin? Dit eveneens wat kleiner exemplaar is bij Lidl afgeprijsd van 229,99 euro naar 99,99 euro.

Bestway Steel, zwembad in je tuin, lidl, korting

Bestway Steel Pro MAX (Ø366 x 100 cm)

Komen we uit bij de meer stevige categorie. Dit tuinzwembad pomp je niet op, maar bouw je op met robuust DuraPlus-materiaal en een frameconstructie. Ook heb je meer ruimte dan in de bovenstaande zwembaden. Bij Lidl afgeprijsd van 349,95 naar 199 euro.

Bestway Steel Pro MAX, lidl, zwembad in de tuin, korting

Bestway Zwembad Steel Pro MAX Ø457 x 122 cm

En voor de echte kingpin is er de Bestway Steel Pro MAX Ø457. Ruimte zat voor een wilde pool party met dit zwembad in je tuin. Ook deze mobiele pool bestaat uit een stijve frameconstructie en robuust DuraPlus-materiaal. Bij Lidl afgeprijsd van 519,95 naar 379 euro.

Bestway Steel Pro MAX 457 x 122 cm, lidl, zwembad in je tuin, korting

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.