Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 24 dec 2021
Leestijd: 3 minuten

Zo houd je eenvoudig in de gaten wat er binnen je huis gebeurt

Even naar zolder om te werken, of toch nog snel naar de supermarkt om een vergeten boodschap te halen. We doen het allemaal weleens. Je kinderen en huisdieren redden zich wel even alleen. Of toch niet? Hoe fijn zou het zijn als je eenvoudig in de gaten kunt houden wat er zich binnen je huis afspeelt.

Binnen zit vaak alles wat je liefhebt

Als je eens goed nadenkt, zit binnen regelmatig alles wat je liefhebt. Natuurlijk je spulletjes, maar bovenal je kinderen en diertjes. Er is nu een manier om dat allemaal goed in de gaten te houden terwijl je zelf niet in de ruimte aanwezig ben. Met de beveiligingscamera Eufy by Anker Indoor 2k Pan & Tilt stel je jezelf voortdurend op je gemak. Via de app van Eufy kun je namelijk live meekijken en -praten met jouw camera.

De naam van de camera is natuurlijk een hele mond vol, maar belangrijker om te onthouden is dat de Consumentenbond ‘m heeft uitgeroepen tot Beste Koop. En dat is natuurlijk niet voor niets.

Uniek scherpe beelden

De camera van Eufy by Anker is een beveiligingscamera voor binnen met een resolutie van maar liefst 2K. Dat zal je wellicht niet zo 1-2-3 iets zeggen, maar het maakt de camera wel uniek. De meeste beveiligingscamera’s beschikken over Full HD en daarmee vergeleken is 2K behoorlijk wat scherper.

Verder is het een Pan Tilt camera, wat betekent dat hij kan draaien en kantelen. Hierdoor kun je dus alle kamers waar je een camera ophangt in z’n geheel in de gaten houden. Dankzij de nachtzichtfunctie zie je ook als het donker is wat er zich binnen je huis afspeelt. Overigens kun je instellen dat er bepaalde delen van de kamer niet in de gaten worden gehouden.

Altijd op tijd bij je huilende baby

De camera is daarnaast voorzien van bewegingsdetectie.  Dat houdt in dat je een melding krijgt als er beweging binnen je huis is. Je kunt dan vervolgens direct via de app meekijken wat er gebeurt. Danzij de draai- en kantelfunctie beweegt de camera met de bewegingen mee. De beelden kunnen lokaal opgeslagen worden op een SD-kaartje, dus er zitten geen abonnementskosten aan verbonden. Opslaan in de cloud is ook een optie.

Ook als er een plotseling hard geluid klinkt binnen de ruimte van de camera, krijg je een seintje. Dus je huilende baby hoeft nooit lang meer op aandacht te wachten.

Praten met wie er binnen is

De camera biedt de mogelijkheid om te praten met wie zich binnen de kamer bevinden. Dus geen geblèr door het huis meer als jij op zolder zit en je ziet dat er beneden ruzie uitbreekt of de hond probeert je avondeten van het aanrecht te stelen. De Eufy by Anker Indoor Cam 2K Pan & Tilt werkt met HomeKit, Google Assistant en Alexa.

Bij MediaMarkt loopt nu een toffe actie waarmee jij met flinke korting kunt beschermen wat je lief is. De Eufy by Anker Indoor 2k Pan & Tilt is daar in 2-pack verkrijgbaar voor maar 79 euro in plaats van €99.

In samenwerking met Eufy by Anker

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.