Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 8 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Sydney Sweeney en Victoria’s Secret hebben elkaar eindelijk gevonden

Sydney Sweeney is eindelijk te zien in een campagne van Victoria’s Secret, dat de handen ineen heeft geslagen met Frankies Bikinis. De actrice uit onder meer Euphoria en The White Lotus is het gezicht van de nieuwe bikini-collab. Hiermee is de smaak van een eerder relletje weggespoeld.

Filmliefhebbers schreeuwden al twintig jaar om Leonardo DiCaprio en Brad Pitt samen in een Quentin Tarantino-film, iets dat in 2019 dan eindelijk gebeurde met Once Upon a Time in Hollywood. Voetballiefhebbers bidden al jaren dat Lionel Messi wereldkampioen zou worden, en zo geschiedde in 2022. Sommige dingen horen gewoon te gebeuren, en gelukkig wacht Sydney Sweeney niet tot het einde van haar carrière met Victoria’s Secret.

Sydney Sweeney voor Victoria’s Secret x Frankies Bikinis

Het lingeriemerk, dat een complete generatie jaarlijks trakteerde op een integraal uitgezonden modeshow met ‘s werelds beroemdste modellen in lingerie, heeft de krachten gebundeld met Frankies voor een compleet nieuwe bikini-collectie. Geïnspireerd op Malibu, ontworpen in Los Angeles.

We kennen de modellen van Victoria’s Secret, waaronder de Nederlandse Jill Kortleve en Imaan Hammam, maar weten dat Frankies het meer in Hollywood zoekt. Naast The White Lotus-actrice Sydney Sweeney is de oprichter van Frankies, Francesca Aiello, ook te zien in de campagne. Dat is nog eens origineel. Vorige maand brachten de twee merken al samen lingerie uit. De beelden.

De collectie van Victoria’s Secret en Frankies Bikinis is nu beschikbaar (cadeautip)!

Bikini-rel in The White Lotus

Kijkers van seizoen 1 hebben Sydney Sweeney in bikini leren kennen in The White Lotus, de geniale HBO Max-serie waarin ze een pedante rijkeluisdochter speelt. Dat kledingstuk leidde zelfs tot een heuse rel.

sydney sweeney, bikini, frankies bikinis, the white lotus, victoria's secret, shoot, bride
Victoria’s Secret x Frankies Bikinis

Het bedrijf LA Collective stapte naar de rechter, nadat de actrice zich niet zou hebben gehouden aan een bikini-contract. Daardoor werd ons een veelbelovende shoot door de neus geboord. Daarover hier meer.

Lees ook ook waarom Sydney Sweeney al die topless scènes in Euphoria een vloek en een zegen vindt.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.