Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 18 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Bikini-rel: Sydney Sweeney aangeklaagd om looks in Euphoria

Ja, je kunt ook aangeklaagd worden wegens het dragen van een bikini. Daar kwam Euphoria-actrice Sydney Sweeney achter. En daardoor wordt ons een uitgebreide fotoshoot in badkleding door de neus geboord.

Sydney Sweeney is inderdaad die actrice die zo vaak topless te zien is in de HBO-serie Euphoria. Niet direct wild worden, het gaat hier om functioneel naakt. Lees in dit artikel waarom ze haar naaktscènes een vloek en een zegen vindt.

Euphoria-actrice Sydney Sweeney aangeklaagd

Actrice Sydney Sweeney, naast haar rol als Cassie Howard in de hitserie Euphoria ook bekend van haar rol als Olivia Mossbacher in The White Lotus, is aangeklaagd door een Amerikaans badkledingmerk. Het bedrijf LA Collective stapte volgens entertainmentsite TMZ naar de rechter, omdat de actrice zich niet zou hebben gehouden aan een bikini-contract.

De 24-jarige Sydney Sweeney zou het gezicht worden van de nieuwe Somewhere Swimwear-lijn en onder meer op social media reclame maken voor de badpakken en bikini’s. De actrice had de kledingstukken volgens LA Collective al in haar bezit toen ze de samenwerking zonder reden verbrak. Vervolgens droeg de actrice de designs naar verluidt in vijf afleveringen van Euphoria.

3 miljoen én een bikini-shoot door de neus geboord

LA Collective had verwacht meer dan 3 miljoen dollar te verdienen aan de deal en eist een schadevergoeding van de actrice. Hoeveel geld het merk van de actrice wil vangen, is niet bekend. Zelf heeft de Euphoria-ster nog niet gereageerd op deze opmerkelijke zaak.

Om positief af te sluiten: bekijk de oogverblindende looks van Sydney Sweeney en andere sterren tijdens de Vanity Fair Oscar Party 2022.

Compliment uit onverwachte hoek

Niet alleen jonge mensen worden wild Sydney Sweeney in een bikini. Zo kreeg ze onlangs een compliment uit een wel heel onverwachte hoek, over haar haar boezem. Hadden wij maar zo’n opa en oma. Lees en bekijk hier meer.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.