Dennis Mons
Dennis Mons Films & Series 18 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

She-Hulk onderstreept in trailer dat groene vrouwen sexy zijn

In de eerste trailer van She-Hulk wordt wederom bewezen dat groene vrouwen indrukwekkend sexy zijn. Deze Marvel-serie op Disney+, met Tatiana Maslany in de hoofdrol, kan wel eens een winnaar worden.

Dat superhelden sexy zijn, hebben bijvoorbeeld Chris Hemsworth (Thor), Scarlett Johansson (Black Widow), Natalie Portman (The Mighty Thor), Benedict Cumberbatch (Dr. Strange) en Chris Evans (Captain America) wel bewezen. Deze lijst kan echt véél langer zijn, maar dat terzijde.

Sexy She-Hulk en professor Hulk in nieuwe trailer

We stevenen nu af op een serie over She-Hulk, gespeeld door Tatiana Maslany, die de mogelijkheid heeft om te veranderen van Jennifer Walters in een Hulk. Dat gebeurt onder leiding van professor Hulk, zoals we die kennen uit The Avengers: End Game (gespeeld door Mark Ruffalo).

Ze is geen slopend monster, want ze weet heel goed haar krachten onder controle te houden. In de comics kwam dat door het feit dat ze een bloedtransfusie kreeg van haar neef Bruce Banner (de Hulk dus, gespeeld door Mark Ruffalo). Hoe dat verloopt in de serie is even afwachten.

Hetgeen we wél weten is dat ze helemaal niet zit te wachten op alle aandacht, omdat ze liever gewoon een doorsnee advocaat wil zijn.

Wéér een sexy groene vrouw: Tatiana Maslany

Laten we heel eerlijk zijn: heel sterke groenhuidige vrouwen zijn sexy. Niet alleen is Tatiana Maslany enorm, prachtig dominant aantrekkelijk (niet alleen als She-Hulk), ook Captain Kirk viel voor een dame met een groene huid. Gaila was in Star Trek evenzo fantastisch met haar prachtige groene complexie. (En ze had haar eigen prioriteiten.)

she-hulk gaila green
Gaila, ook al zo’n sexy groene superheld (Afbeelding: Paramount Pictures)

Daarnaast is Maslany niet de enige dame in het Marvel-universum met een groene huid. De absoluut briljante, en bijzonder aantrekkelijke Zoe Saldaña ging haar voor in Guardians of the Galaxy.

marvel zoe saldana she-hulk
Zoe Saldaña als Gomora (Afbeelding: Disney)

Een Marvel-hit?

We zijn vooralsnog terughoudend na het zien van de trailer: de vibe lijkt nogal romcom. Maar dat is op zich niet een slecht gegeven, als je van romcoms houdt.

Het doet niets af aan het feit dat ook She-Hulk ongetwijfeld een succes wordt. We achtten Moon Knight ook een vaag gebeuren, maar door de laatste twee afleveringen werd alles rechtgetrokken. Sterker nog: we vermoeden dat de Egyptische god Konshu en zijn avatar (Oscar Isaac) nog wel ergens opduikt in Phase 4 van Marvel.

Nu rest de vraag: wordt She-Hulk ook andere Marvel Cinematic Universe-films en series ingetrokken? Wij hopen van wel. De serie is te zien op Disney+ vanaf 17 augustus.

P.S.: It’s not easy being green.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.