Pim Jansen
Pim Jansen Films & Series 5 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Sydney Sweeney krijgt compliment over boezem uit onverwachte hoek

Van aardig wat mensen in je inner circle zou je een compliment over bijvoorbeeld je borsten of gespierde borstkas kunnen verwachten. Maar van je opa en oma? Ja dus. De grootouders van Euphoria-actrice Sydney Sweeney bouncen daar niet voor terug.

Sydney Sweeney is een van de revelaties binnen Hollywood en was de absolute blikvanger tijdens de Vanity Fair Oscar Party. En ja, dan kom je vanzelf een keer tegenover Ellen DeGeneres te zitten in The Ellen Show.

‘De mooist borsten ter wereld’

Als acteur heb je op zich weinig te klagen wat betreft je salaris, maar aan de andere kant word je ook constant bekritiseerd op je uiterlijk en lichaam. Vooral als vrouw zijnde. Om maar te zwijgen over de rol van Sydney Sweeney in Euphoria, waarvoor ze veel topless scènes opnam.

Dit gedeelte van haar job als acteur kwam ter sprake tijdens het interview in The Ellen Show. Sydney Sweeney spreekt doorgaans behoorlijk open over haar borsten. Wat eigenlijk ook heel normaal is, maar het is geen nieuws dat de wereld behoorlijk krampachtig is geworden wat betreft naakt.

Met grootouders voor groot scherm

Hoe dan ook, er volgde een leuke anekdote van Sydney Sweeney. “Voor de première van het nieuwe seizoen van Euphoria had ik mijn hele familie uitgenodigd, waarbij ik niet echt had nagedacht over mijn naaktscènes. We zaten allemaal naast elkaar voor een gigantisch scherm”, aldus de actrice.

Op dat grote scherm kwamen veel topless scènes voorbij, niet echt de content die je samen met je opa en oma wil kijken. Maar haar grootouders vonden het helemaal niet erg, integendeel. “Ze zeiden dat ik de beste borsten heb van Hollywood”, vervolgde Sydney Sweeney tegen Ellen DeGeneres. Haar oma zat in het publiek, en knikte instemmend toe.

Sydney Sweeney over topless scènes in Euphoria

In Euphoria zijn de borsten van Sydney Sweeney dus veelvuldig te zien, waarbij het gaat om functioneel naakt. “Een zegen een een vloek”, zei de 24-jarige actrice daar eerder over in een interview. Lees het complete artikel hier.

Euphoria is een Amerikaans tienerdrama, met onder anderen Sydney Sweeney en Zendaya in de cast. De serie wordt uitgezonden op HBO Max, dat nu verkrijgbaar is in Nederland.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.