Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 29 mrt 2022
Leestijd: 3 minuten

De oogverblindende looks tijdens de Vanity Fair Oscar Party 2022

Eerder zag je al wat de acteurs en actrices droegen op de rode loper van de Oscars 2022. Maar de échte eyecatchers worden traditioneel pas uit de kast geplukt voor de Vanity Fair Oscar Party. De meest sexy jurken (en een pak) van de afterparty op een rij.

Dit jaar was er eindelijk weer eens wat reuring tijdens de Academy Awards. Will Smith, die een Oscar in ontvangst mocht nemen in de categorie Beste Acteur, gaf komiek Chris Rock een bitch slap vanwege een misplaatste grap over zijn vrouw. Maar zoals gezegd: het echte spektakel volgde tijdens de afterparty.

Sexy looks tijdens de Vanity Fair Oscar Party 2022

De rode loper is vooral het podium voor de acteurs en actrices, de Vanity Fair Oscar Party is het feestje voor randfiguren als topmodellen, zangeressen en andere celebs. Maar ook Hollywoodsterren trekken hiervoor hun meest sexy jurk uit hun garderobe. Een top 10.

1. Janelle Monáe

Janelle Monáe, vanity fair oscar party 2022, sexy jurk, dress
Janelle Monáe in Christian Siriano (Afbeelding: Getty)

De absolute blikvanger tijdens de afterparty van de Oscars 2022 was r&b- en soulzangeres Janelle Monáe.

2. Kim Kardashian

kim kardashian, vanity fair oscar party 2022, dress, jurk, sexy looks
Kim Kardashian in Balenciaga (Afbeelding: Getty)

Wij behoren niet tot het kamp dat Kim Kardashian basht, maar bewonderen deze vrouw juist om haar ondernemersgeest en extreme looks. Je moet het allemaal maar doen. En durven. Tijdens de Vanity Fair Oscar Party 2022 gaf ze acte de presence in een strakke smurfinnenjurk met een heerlijke zeroes-planga op de neus. Hier komt alleen zij mee weg.

3. Sydney Sweeney

Sydney Sweeny in Miu Miu (Afbeelding: Getty)

Iedereen die de steengoede serie Euphoria heeft gezien, kent Sydney Sweeney. Lees in dit interview waarom ze al die topless scènes in Euphoria “een vloek en een zegen” vindt.

4. Kelly Rowland

kelly rowland, oscars 2022
Kelly Rowland (Afbeelding: Getty)

We hebben het altijd maar over Beyoncé, maar hallo, Kelly Rowland is er ook nog nog. De 41-jarige zangeres liet tijdens de Oscars 2022 nog maar eens zien dat 40 het nieuwe 30 is. Wat een vrouw.

5. Addison Rae

addison rae, tiktok, vanity fair oscar party 2022, sexy looks, jurk, dress
Addison Rae (Afbeelding: Getty)

TikTok-grootheid en bikinimodel Addison Rae was ook pontificaal aanwezig tijdens de Vanity Fair Oscar Party. Zoals we van haar gewend zijn in een ongekend sexy jurk.

6. Elsa Hosk

elsa hosk, oscars 2022
Elsa Hosk in MÔNOT (Afbeelding: Getty)

Wist je trouwens dat Elsa Hosk aan het begin van een professionele basketbalcarrière stond voordat ze werd ontdekt als model?

7. Saweetie

saweetie, oscars 2022
Saweetie (Afbeelding: Getty)

Of een hoge split en diep decolleté nog van deze tijd zijn? De Amerikaanse rapper Saweetie gaf het antwoord tijdens de Vanity Fair Oscar Party.

8. Hailee Steinfeld

Hailee Steinfeld in ROKH (Afbeelding: Getty)

Hawkeye-actrice Hailee Steinfeld gaf de definitie van pure elegantie.

9. Zendaya

zendaya, oscars 2022
Zendaya in Sportmax (Afbeelding: Getty)

Zendaya deed het helemaal anders, waarvoor lof. Ze verscheen tijdens de afterparty van de Oscars 2022 in een driedelig pak van Sportmax. Wauw. Ze was tevens een blikvanger op de rode loper, in een jurk.

10. Heidi Klum

heidi klum, oscars 2022, sexy jurk
Heidi Klum (Afbeelding: Getty)

Last but not least: Heid Klum. Het 48-jarige supermodel uit Duitsland wist onze ogen ook tijdens de Vanity Fair Oscar Party 2022 weer te verblinden. Opdat ze nog lang op dit soort feestjes uitgenodigd mag worden; proost!

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.