Pim Jansen
Pim Jansen Entertainment 12 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

‘Sydney Sweeney Leak’ legt het grote probleem van X bloot

De borsten van Sydney Sweeney verspreiden op dit moment malware op X dan wel Twitter. De leak is het gevolg van een massale zoektocht naar haar ontblote voorgevel en legt het probleem van Elon Musks verdorven social media-platform bloot.

De borsten van Sydney Sweeney, die wij een Oscar hebben gegeven voor beste rode loper look van 2024, zijn vaker onderwerp van gesprek. Eerder noemde ze haar naaktscènes een vloek en een zegen, om over de bikini-rel in Euphoria maar te zwijgen. Dit leidt helaas allemaal tot een vorm van seksualisering, die haar acteertalent iets in de schaduw zetten. Dan is zelfspot het beste antwoord, maar wat nou als mensen de spot niet begrijpen?

Borsten van Sydney Sweeney leiden tot malware

De aanleiding van de plotselinge zoektocht naar de borsten van Sydney Sweeney was haar acte de présence als host van Saturday Night Live. Ze liet een behoorlijk decolleté zien en maakte een paar boob jokes uit zelfspot.

Dit was blijkbaar genoeg voor een opmerkelijke interpretatie in het brein van een specifieke groep internetgebruikers. Ze noemden haar optreden ‘het einde van woke‘. In haar monoloog zei ze ironisch dat haar plan B bestond uit ‘borsten showen’. Ja, zo snel kan het gaan.

Virus ‘Sydney Sweeney Leak’ op X (ooit Twitter)

‘Show boobs’ was blijkbaar genoeg aanleiding voor een klopjacht naar de borsten van Sydney Sweeney. En daar spelen louche mensen natuurlijk op in. Malware met zogenaamde foto’s van haar voorgevel hebben zich in rap tempo verspreid over Twitter, meldt onder meer 404 Media.

Sydney-Sweeney-wint-Oscar-voor-beste-rode-loper-look-2024-2
Sydney Sweeney tijdens de Vanity Fair Oscar Party 2024 (Afbeelding: ANP)

Mocht je ook in een zoektocht verzeild geraakt zijn, kijk dan uit voor ‘Sydney Sweeney Leak’. X (voormalig Twitter) laat malware en scams welig tieren. Dat laat nog maar eens zien hoe dramatisch het platform van Elon Musk content modereert. Trollen en hackers hebben er een soort van vrij spel. Dus we zouden zeggen: kijk uit tijdens je hitsige buien.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.