Felix Decavel
Felix Decavel Hebbedingen 29 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Waan jezelf Tour de France-renner met deze spotgoedkope racefiets

Als je Mathieu van der Poel probeert bij te houden, word je onverbiddelijk het wiel uitgekletst. Of toch niet? Dankzij een vlijmscherpe deal bij Lidl kun je jezelf nu ook Tour de France-renner wanen. En wel met deze spotgoedkope racefiets.

Lidl strooit inderdaad vaker met korting op elektrische stalen rossen. Maar aan mechanische doping doen we niet mee. Geen betaalbaar alternatief voor een VanMoof dus, wel een onwijs koopkrachtige racefiets die zich met elk peloton kan meten.

Betaalbare racefiets op tijd voor Tour de France

Zaterdag vliegt de Tour de France uit de startblokken in Bilbao. Maar gelukkig heeft Lidl ook aan de amateur-wielerliefhebbers gedacht. Net op tijd om alle 3.404 kilometers zelf mee te (molle)malen.

Geen excuses: met deze betaalbare racefiets kan iedereen – minstens een minuut of twee – het profpeloton bijhouden.

lidl, betaalbaar, spotgoedkoop, racefiets, tour de france
(Afbeelding: Lidl)

Zoals gebruikelijk bij discountketens, kun je uiteraard geen volledig uitgedost stalen ros à la Trek aan de deur verwachten. Maar qua kwaliteit doet de KS Cycling Euphoria niet veel onder.

KS Cycling Euphoria racefiets van Lidl

Met 14 achterderailleur versnellingen van topmerk Shimano volg je probleemloos elke snoeiharde demarrage van Mathieu van der Poel. Dankzij de aerodynamische voorvork van Ahead Race Fork snel je de beste wielrenner van Nederland misschien zelfs voorbij. En indien niet, helpt de Shimano SL-A050 schakelversteller ongetwijfeld om je netjes in zijn wiel te nestelen.

lidl, betaalbaar, spotgoedkoop, racefiets, tour de france
(Afbeelding: Lidl)

Helaas geen kasseien dit jaar in de Tour de France. Maar ook de grindwegen op de Col du Grand Colombier zullen nauwelijks voelbaar onder de 28″ M-TRAXX banden glijden. Of je dat ook van beklimming zelf zal kunnen zeggen, hangt dan weer volledig af van hoeveel jus er nog in de benen zit.

De spotgoedkope racefiets staat op dit moment in de bonus met een waanzinnige korting van 55 procent. Op de webshop van Lidl koop je het Tour de France-pareltje al voor 249 euro. Tot in Parijs! Wij nemen alvast de bezemwagen.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.