Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 22 nov 2022
Leestijd: 3 minuten

De (visnet) bodysuit is terug: 10 celebs die in 2022 niets verhulden

Was 2021 het jaar van de comeback van de doorkijkjurk, in 2022 is een andere klassieker opgedoken als trend. De bodysuit is ongekend populair onder celebs, en niet zonder uitzondering met het motief van een visnet.

We kijken graag naar de rode lopers van grote evenementen en awardshows. Ten eerste om stijlinspiratie op te doen, maar ook om nieuw talent te spotten en oude helden te zien schitteren. Zo af en toe signaleren we zodoende ook nog wel eens een trend.

Comeback in 2022: celebs in een (visnet) bodysuit

Dit jaar is dat dus de bodysuit, veelal met het patroon van een visnet. Van Kendall Jenner tot Zendaya, de trendsetters op een rij.

1. Karrueche Tran

Te beginnen met de Amerikaanse actrice en het model Karrueche Tran. Tijdens de GQ’s Men of the Year Party 2022 verscheen ze in een visnet op de rode loper, gesierd met een bordeauxrode lederen jas. Applaus. Meer foto’s van die avond bekijk je hier.

Karrueche Tran, bodysuit, visnet, gq man of the year 2022
Karrueche Tran tijdens de GQ’s Men of the Year Party 2022 (Afbeelding: ANP / Associated Press Invision)

2. Taylor swift

Taylor Swift was de grote dame tijdens de MTV EMA’s 2022. Niet alleen vanwege haar prijzen, maar ook met deze look was ze de winnaar van de avond. Oké, op de Israëlische zangeres Noa Kirel na.

taylor swift, mtv ema's
Taylor Swift tijdens de MTV EMA’s 2022 (Afbeelding: ANP)

3. Juliana Nalu

Het Braziliaanse topmodel Juliana Nalu is de minst bekende naam in dit rijtje, maar droeg de allerbeste bodysuit met visnet-patroon van 2022. Meer foto’s van deze gedenkwaardige avond vind je hier. Een buiging.

4. Lourdes Leon

Lourdes Leon, de dochter van Madonna, verscheen evenals een aantal andere beroemdheden in deze gewaagde bodysuit op de zwarte loper van de Thierry Mugler-expositie in Brooklyn.

bodysuit, lourdes leon, dochter madonna, thierry mugler, sexy celebs, zwarte loper
Lourdes Leon en een vriendin dan wel date (Afbeelding: ANP)

5. Kendall Jenner

Kendall Jenner verscheen met een oogverblindende look tijdens het LACMA Art + Film Gala 2022, zoals we van haar gewend zijn. Bekijk alle rode loper-looks van celebs tijdens die avond.

kendall jenner, bodysuit, visnet, LACMA Art + Film Gala, trend, 2022
Kendall Jenner tijdens het LACMA Art + Film Gala (Afbeelding: ANP)

6. Kylie Jenner

Zo’n lijstje is niet compleet zonder Kylie Jenner. Net als haar zus koos ze niet het patroon van een visnet, maar gewoon het doorschijnende materiaal van een panty.

7. Zendaya

Zendaya was ook een van die celebs die in 2021 de doorkijkjurk ter harte nam. In 2022 dus ook de bodysuit.

8. Teyana Taylor

Teyana Taylor werd in 2021 door Maxim uitgeroepen tot ‘s werelds meest sexy vrouw en in 2022 was dat Paige Spiranac. Taylor was zo vriendelijk om op het feestje van haar opvolger te verschijnen in een bodysuit met het patroon van een visnet.

Teyana Taylor, bodysuit, visnet
Teyana Taylor (Afbeelding: Getty)

9. Eve Gale

Eve Gale voegde zich tot het rijk der celebs dankzij de datingshow Love Island. Alles is over de top aan deze dame, inclusief haar bodysuit, en dat kunnen we ook wel weer waarderen.

10. Heidi Klum

Ten slotte nog Heidi Klum. Ook een van de celebs die de trend van 2022 eer aan doet, zij het in een totaal andere bodysuit dan de rest.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.