Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 30 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Een kijkje op de Maxim Hot 100 Party vol Y2K-vibes

Eind juni werd golfer Paige Spiranac uitgeroepen als winnaar van de Maxim Hot 100 en dus tot meest sexy vrouw op aarde. De verkiezing heet letterlijk ‘World’s Sexiest Women’. Afgelopen weekend vond het bijbehorende feestje plaats, wat resulteerde in schaars geklede rode loper-looks.

Op het oog leek het thema Y2K, een verzamelnaam van de blote modetrends uit het begin van deze eeuw. Waren we hier weer terug in 2001?

De Maxim Hot 100 kun je zien als de Amerikaanse FHM500, maar bij deze verkiezing kunnen alle nationaliteiten winnen. Aangezien ze in de Verenigde Staten niet veel buiten hun grenzen kijken, is het niet verrassend dat de meeste ‘World’s Sexiest Women’ uit eigen land komen. Door de jaren heen waren er winnaars als Jessica Alba, Katy Perry, Lindsay Lohan en Kate Upton. Maar ere wie ere toe komt: ook Candice Swanepoel (Zuid-Afrika), Rosie Huntington-Whiteley (Engeland) en Bar Refaeli (Israël) gingen er al eens met de titel vandoor.

De rode loper van de MAXIM Hot 100 Party

Dit jaar was het geen model, zangeres of actrice die op de eerste plaats eindigde, maar een golfer. Paige Spiranac gooit al jarenlang alle vooroordelen over golf overboord en doet de golfelite keer op keer weer opschrikken in haar sexy golfoutfits. Niet voor niets stond ze al eens in de Sports Illustrated Swimsuit Issue. Ook op de rode loper van de MAXIM Hot 100 Party verscheen ze in een stijl die we van haar verwachtten. Hetzelfde gold voor de andere dames in de top 100. Een kleine compilatie.

Paige Spiranac

paige spiranac, maxim-hot-100-party-rode-loper
Paige Spiranac (Afbeelding: Getty)
paige spiranac, maxim-hot-100-party-rode-loper
Paige Spiranac (Afbeelding: Getty)
paige spiranac, maxim hot 100 party, rode loper, golfer, decollete
Paige Spiranac (Afbeelding: Getty)

Nicole Petrie

Nicole petrie, maxim hot 100 party
Nicole Petrie (Afbeelding: Getty)

Laurel Witt

Laurel Witt
Laurel Witt (Afbeelding: Getty)

Anastasia Ashley

Anastasia Ashley
Anastasia Ashley (Afbeelding: Getty)

Chelsea Lynn Pezzola

Chelsea Lynn Pezzola, MAXIM Hot 100 Experience
Chelsea Lynn Pezzola (Afbeelding: Getty)

De winnaar van vorig jaar: Teyana Taylor

Teyana Taylor, bodysuit, visnet
Teyana Taylor (Afbeelding: Getty)

De videobeelden

Zo ging het er aan toe bij de Maxim Hot 100 Party. Voelt aan alsof we in het jaar 2001 zitten, maar de beelden zijn toch echt van afgelopen weekend.

‘s Werelds meest sexy vrouw

Bij haar verkiezing tot winnaar van de Maxim Hot 100 hoorde uiteraard ook een shoot. Bekijk hier de foto’s van Paige Spiranac.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.