Pim Jansen
Pim Jansen Kunst & Fotografie 20 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Paige Spiranac uitgeroepen tot meest sexy vrouw op aarde in 2022

Teyana Taylor heeft een opvolger als meest sexy vrouw op aarde. De bij jou vast wel bekende golfer Paige Spiranac is de winnaar van de Maxim Hot 100 in 2022.

Waar we in Nederland net zijn bekomen van de FHM500, met Abbey Hoes als winnaar, komt Maxim nu met de Hot 100 op de proppen. Deze jaarlijks lijst bestaat de honderd meest sexy vrouwen op aarde van dit moment.

Paige Spiranac is ‘s werelds meest sexy vrouw in 2022

Dit jaar staat er voor het eerst een sportvrouw op nummer 1, een professioneel golfer welteverstaan. Niet eentje die je tegenkomt in om kakkineuze outfits, maar in korte rokjes en strakke shirts. Daarmee schudt ze de golfwereld al jaren behoorlijk op. Bij haar verkiezing tot winnaar van de Maxim Hot 100 hoort uiteraard ook een pikante fotoshoot.

De 29-jarige Paige Spiranac begon haar carrière als golfer, won wat toernooien, maar bereikte net niet de absolute top. Inmiddels is ze vooral (golf)influencer en was ze onlangs nog te zien in de Sports Illustrated Swimsuit Issue. Nu mag ze zich een jaar lang de meest sexy vrouw op aarde noemen.

Eerdere winnaars van de Maxim Hot 100

Paige Spiranac voegt zich in een eervol rijtje. Begin deze eeuw werden onder anderen Jessica Alba, Christina Aguilera en Jessica Simpson al eens uitgeroepen tot de meest sexy vrouw op aarde. Maar in het vorige decennium werd het pas echt een feestje. Bekijk hier alle winnaars van de Maxim Hot 100 in de jaren 10, waaronder Kate Upton en Candice Swanepoel. Olivia Culpo was in 2019 de laatste winnaar voor de pandemie. En vorig jaar won Teyana Taylor.

Nog even terug naar ‘s werelds meest sexy vrouw Paige Spiranac, en dan op de golfbaan. Want daar kan eigenlijk geen shoot in de Maxim Hot 100 tegenop.

Bekijk hier de shoot van Teyana Taylor, de meest sexy vrouw van 2021.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.