Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 22 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Zwarte vrijdag bij Nike: 5 premium sneakers met korting

Liefhebbers van sneakers opgelet. Nike strooit met Black Friday-korting op premium modellen. 25 procent, om precies te zijn.

Houden wij van Black Friday-hysterie? Nee. Houden we van korting op sneakers? Ja. Hebben we een ruggengraat? Nee. Dat wordt dus shoppen in een staat van cognitieve dissonantie.

Sneakers van Nike met Black Friday-korting

Voor deze actie moet je Nike-member zijn, maar een account is gratis. Vervolgens dien je de code WIN22 in te voeren voor het afrekenen. Dan gaat er 25 procent van de prijs af. De actie loopt tot en met 24 november. Snel bij zijn, dus.

1. Air Force 1 Low Retro

nike air force 1, sneakers, black friday, korting, code, win22
Air Force 1 (Afbeelding: Nike)

Het model Nike Air Force 1 behoort tot de populairste sneakers ooit. Drie kleurvariaties (volledig wit, wit met blauwe swoosh en wit met rode swoosh) koop je nu met Black Friday-korting. De nieuwprijs is 149,99 euro. Na invoering van de code betaal je 112,49 euro.

2. Nike ACG Lowcate

ACG Lowcate (Afbeelding: Nike)
Nike ACG Lowcate, sneakers, black friday 2022, korting
ACG Lowcate (Afbeelding: Nike)

Een coole outdoorverrassing tussen de wat bekendere modellen is de ACG Lowcate. Dankzij de gripzool is deze schoen geschikt voor ieder terrein. Lekker herfst- en winterschoentje. De nieuwprijs is 119,99 euro, na invoering van de code WIN22 betaal je nog maar 89,99 euro.

3. Air Max 90

nike air max 1, sneakers, black friday, korting, code, win22
Air Max 90 (Afbeelding: Nike)

Op zoek naar een paar Nike Air Max 90 voor in de wintermaanden, die niet vies worden van de regen en door uitlaatgassen zwart geworden sneeuwresten? Hier zijn jouw sneakers. Je krijgt Black Friday-korting op deze zwarte versie, maar ook op de volledig grijze versie. Nieuwprijs: 149,99 euro. Prijs na invoering promotiecode: 112,49 euro.

4. Jumpman Two Trey

Jumpman Two Trey, sneakers, korting, black friday
Jumpman Two Trey (Afbeelding: Nike)

Zo’n Black Friday-lijstje is niet compleet zonder een paar Air Jordans. Ook deze sneakers kosten nieuw 149,99 euro, en na invoering van de code WIN22 112,49 euro. Verkrijgbaar in allerlei kleurcombinaties.

5. Air Max 90 LTR

nikeairmax90ltrblackfridaykortingwit
Air Max 90 LTR (Afbeelding: Nike)
nikeairmax90ltrblackfridaykortingzwart
Air Max 90 LTR (Afbeelding: Nike)

Meer van de monochrome Nike Air Max? Zowel de zwarte als de witte LTR koop je nu met Black Friday-korting. Nieuwprijs van de sneakers: 149,99 euro. Prijs na invoering promotiecode: 112,49 euro.

Check ook dit nieuwe NFT-platform van Nike.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.