Pim Jansen
Pim Jansen Entertainment 7 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

De rode loper-looks tijdens het LACMA Art+Film Gala 2022

Afgelopen weekend vond het LACMA Art+Film Gala 2022 plaats in The Los Angeles County Museum of Art. Daar kwam de crème de la crème onder de beroemdheden samen in de beste en meest sexy rode loper-outfits.

Dit jaar werden de Amerikaanse Light and Space-pionier Helen Pashgian en de baanbrekende Zuid-Koreaanse filmmaker Park Chan-wook geëerd. LACMA-curator Eva Chow en Leonardo DiCaprio waren voor de elfde keer op rij covoorzitter van het jaarlijkse evenement.

De rode loper van het LACMA Art+Film Gala 2022

Zoals iedere jaar werd ook in 2022 het LACMA Art+Film Gala weer mede mogelijk gemaakt door Gucci. Dit is zo’n feestje waarvoor zelfs de grootste sterren het een eer vinden uitgenodigd te worden. Kim Kardashian, Jude Law, Salma Hayek, Addison Rae, Kendall Jenner, Idris Elba… Ze waren er allemaal bij en trokken hun mooiste jurk en meest sexy pak aan. De meest opvallende trend: het diepe decolleté is definitief terug van weggeweest.

Addison Rae

Jodie Turner, Gucci-CEO Marco Bizzarri en Olivia Wilde

Sydney Sweeney

Henry Golding en Simu Liu

Kim Kardashian

Kendall Jenner, Eva Chow en Rosé

Jude Law

Sabrina en Idris Elba

Alessandra Ambrosio

Salma Hayek

Salma Hayek is een natuurwonder en vooral een rode loper-fenomeen. Deze foto had in 1999, 2011 en 2016 genomen kunnen worden. Maar het is toch het haar jurk tijdens het LACMA Art+Film Gala 2022.

Roseanne Park (Rosé)

Halima

Paris Hilton en Carter Reum

George Clinton en Carlon Clinton

Kathryn Hahn

Alessandro Michele en Jared Leto

Chloe Zhao

Janelle Monáe

Andrew Garfield en Laura Harrier

Julia Garner

Heidi Klum

Prachtige outfits tijdens première Black Panther

Van de rode loper van het LACMA Art+Film Gala 2022 naar de paarse loper van Black Panther: Wakanda Forever. Die film ging onlangs in première. Bekijk in dit artikel de ongekend coole looks, met een unieke ode aan Chadwick Boseman.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.