Pim Jansen
Pim Jansen Elektrische fiets 9 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

VanMoof lanceert betaalbare e-bike in vier nieuwe kleuren

VanMoof, bekend van die elektrische fiets die jou altijd inhaalt, heeft de S4 en X4 gelanceerd. De meest betaalbare e-bike in jaren van het Nederlandse merk is verkrijgbaar in vier nieuwe kleuren.

De Nederlandse fietsenbouwer heeft de laatste tijd veel over zich heen gekregen, en dat zat hem vooral in de afhandeling van klachten. Neemt niet weg dat we het hier over de iPhone onder de elektrische fietsen hebben, met nog altijd een grote aantrekkingskracht en prachtig design. Bovendien ondervindt het gros van de rijders geen problemen met de door zure mensen gehate e-bike.

VanMoof lanceert S4 & X4

Nu heeft VanMoof 13 jaar interne innovatie gebundeld in – naar eigen zeggen – zijn meest gebruiksvriendelijke en betrouwbare elektrische fiets tot nu toe. De modellen S4 & X4 zijn uitgerust met iconische technologie en beschikbaar in vier nieuwe kleuren.

van moof, betaalbare e-bike, goedkope elektrische fiets, vier nieuwe kleuren, s4 x4, paars
X4 in de kleur Purple Fog (Afbeelding: VanMoof)

De nieuwe VanMoof S4 & X4 zijn gebaseerd op de iconische frames van de populaire VanMoof S3 & X3, maar zijn volledig herontwikkeld tot de meest eenvoudige, toegankelijke en betrouwbare modellen tot nu toe. Bovendien zijn ze dus ook nog beter betaalbaar.

De S4 en X4 zijn geoptimaliseerd voor snelle, frequente stadsritten. Daarvoor zijn de e-bikes voorzien van twee ingebouwde automatische versnellingen en een geïntegreerde sleutelloze Gen 4 Kick Lock, die het achterwiel blokkeert en de ingebouwde alarmen met een simpele voetbeweging activeert. De anti-diefstaltechnologie die je gewend bent op een elektrische fiets van het Nederlandse merk zit ook weer ingebouwd.

E-bike in vier nieuwe kleuren

Turbo Boost levert versnelling on demand en de dynamische motorondersteuning zorgt voor een moeiteloze rit op deze elektrische fiets. Dankzij de ingebouwde telefoonhouder kan de VanMoof-app worden gebruikt als dashboard, waarbij de snelheid, duur en afstand van elke rit worden bijgehouden.

van moof, betaalbare e-bike, goedkope elektrische fiets, vier nieuwe kleuren, s4 x4, geel
S4 in de kleur Sunbeam Yellow (Afbeelding: VanMoof)

Of je nou een S4 X4 koopt, de relatief betaalbare elektrische fiets is verkrijgbaar in vier nieuwe kleuren: Evergreen, Sunbeam Yellow, Purple Fog, en Foam Green. Oftewel: licht natuurlijk groen, geel, paars en donker natuurlijk groen.

Wat kost de betaalbare elektrische fiets?

De VanMoof S4 & X4 worden vandaag (9 mei 2023) gelanceerd voor 2.198 euro. Dat is voor een e-bike in deze categorie zeer betaalbaar. Zo komt de stijlvolle elektrische qua prijs al redelijk dicht in de buurt van deze spotgoedkope Lidl-barrels.

van moof, betaalbare e-bike, goedkope elektrische fiets, vier nieuwe kleuren, s4 x4, groen
X4 in de kleur Foam Green (Afbeelding: VanMoof)

In Europa is de Evergreen-kleur vanaf 9 mei te koop. Purple Fog volgt eind mei, Sunbeam Yellow eind juni en Foam Green eind juli. Als je interesse hebt in een specifiek gekleurde e-bike, kun je jezelf inschrijven op een wachtlijst.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.