Droom occasion: stijlvolle BMW 5 Serie voor een fijne prijs

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oke, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar de dikste occasions. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden.

BMW 5 Serie 525d

We sluiten deze zonnige februari week af met een prijsklapper! We hebben vandaag een hele mooie bolide gevonden die ook nog eens een hele fijne prijs heeft. Mocht je toevallig op zoek zijn naar een dikke BMW, dan hebben we er één gevonden waar je zeker even naar moet kijken. Vandaag hebben we een hele mooie BMW 5 Serie 525d uit 2010.

Een zakelijke bolide met een stoer randje

Deze Duitse patser misstaat zeker niet in je garage of je carport. De zwarte 5 Serie heeft een stijlvol gelijnd design en door zijn licht geblindeerde ramen een zakelijk uiterlijk. Verder zitten er nog vier hele dikke lichtmetalen V-spaak velgen onder de wagen die hem qua stijl helemaal afmaken.

Een typisch ‘BMW’ interieur

Het interieur doet je waarschijnlijk denken aan een mooie taxi of de oude bolide van je vader of opa. Je stapt binnen in een oase van beige leder met vier nette stoelen, een lederen sportstuur en een klassiek dashboard met het herkenbare hout. Verder heb je een mooi navigatiescherm met parkassistent! Een een zakelijke maar zeker elegante bolide.

Voldoende pk’s om lekker door te rijden

Onder de motorkap van de BMW 5 Serie ligt een betrouwbare 6 cilinder met het vermogen van 204 trappelende paardjes. De bolide heeft een topsnelheid van 236 km/h en zit binnen de 7 seconden op de 100 km/h! Een zakelijke BMW die ook nog eens flink door kan gassen! Het is en blijft een 5 Serie!

Een mooie prijs voor zo’n dikke bak

Op zijn teller staan nog maar 131.615 kilometers en dat maakt zijn prijs net wat fijner. De BMW 5 Serie heeft een lekkere prijs en kost je nu maar 18.950,- euro! Een mooi bedrag voor zo’n wagen. Duitse kwaliteit voor een scherpe prijs. Meer info, vind je hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: stijlvolle BMW 5 Serie voor een fijne prijs
Sluiten