Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 25 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Nu op Netflix: Suits gaat eindelijk weer verder

Netflix heeft eindelijk het tweede deel van seizoen acht van Suits beschikbaar gemaakt. Tijd voor een avondklok-marathon!

Afgelopen zomer konden fans van Suits met het achtste seizoen aan de slag op Netflix. Althans, de eerste tien afleveringen.

Suits seizoen acht op Netflix

Sindsdien bleef het helaas bij een cliffhanger. Waar we normaliter dan vaak nog hetzelfde jaar de tweede helft van het seizoen kregen, pakte het dit keer anders uit.

Netflix maakte namelijk afgelopen november officieel bekend dat pas in deze maand het tweede deel van Suits seizoen acht naar de streamingdienst komt in Nederland. Dan hebben we het over de overige zes afleveringen.

23 januari

Vanaf 23 januari zou het volledige achtste seizoen te streamen zijn op Netflix. Oftewel, vanaf nu! Daarme zijn we weer helemaal bij in afwachting van het negende en daarmee laatste seizoen. Dat zal echter nog even gaan duren: pas in 2022 gaat het laatste seizoen van Suits naar verwachting van start.

Suits gaat over de geniale rechtenstudent Mike Ross, die allesbehalve een doorsnee student is. Hij stopt met zijn opleiding en krijgt het voor elkaar om zonder diploma voor topadvocaat Harvey Specter te mogen werken.

Het fotografische geheugen van Mike komt Harvey goed van pas. De topadvocaat is wel overtuigd van zijn kunnen, maar de rest van de medewerkers van het advocatenkantoor zijn aanvankelijk nog sceptisch. De hoogtepunten van Suits zijn steevast de momenten waarop Ross en Specter hun krachten bundelen en ze een ‘onmogelijke’ zaak alsnog weten te winnen.

Het perfecte binge-materiaal

Verder gaan we vooral niks spoilen, voor de Netflix-abonnees die nog aan Suits moeten beginnen. Dat is zeker nu tijdens de pandemie een aanrader: weinig series weten zo consistent te scoren.

Het perfecte binge-materiaal dus, plus: het blijft fascinerend om Meghan Markle in deze serie te zien, wetende dat ze kort erna de wereld van het Britse koningshuis in zou stappen.

Stel ze zou wel besluiten om terug te keren in Suits, dan zou Markle maar liefst een miljoen per seconde kunnen verdienen.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.