Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 12 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

Meghan Markle kan miljoen per seconde krijgen voor Suits comeback

Op 28 maart gaan we definitief afscheid nemen van Rachel Zane en Mike Ross in Suits. Althans, op Netflix dan. Vanaf die datum kun je de tweede helft van seizoen 7 namelijk bingen op de streamingdienst.

Toen bekend werd dat Meghan Markle een relatie had met prins Harry had dat grote gevolgen voor haar acteercarrière. Ze stapte uit Suits, en focuste zich volledig op haar leven als lid van het Britse koningshuis.

Meghan Markle terug in Suits?

Nu zowel Meghan als Harry geen royals meer zijn staat de deur echter weer open. Analisten speculeren er al op los hoeveel miljoenen Meghan Markle zou kunnen vangen voor deals met merken of rolletjes in series of films. Als merk weet je immers één ding zeker: alle ogen zullen gericht zijn op de acteer-comeback van de prinses. Al helemaal als het Suits betreft.

Het hoeft echter niet bij speculatie te blijven. Nu blijkt namelijk dat een Duits merk Meghan miljoenen heeft geboden voor een comeback in Suits. Ja, dat lees je goed: een Duits botoxmerk wil dat de actrice weer terugkomt in de hitserie, en heeft daar miljoenen voor over.

Vijf miljoen voor vijf seconden

In Suits speelde Markle de vriendin van Mike Ross, Rachel Zane. Die rol gaat ze dankzij de ‘Megxit’ wellicht voor eventjes weer oppakken: een Duits botoxmerk heeft volgens insiders maar liefst 5 miljoen dollar over voor een comeback van slechts vijf seconden.

Het enige wat de fabrikant eist is dat Meghan Markle die vijf seconden hun botoxcrème in haar handen heeft. Dat is alles. Geen hele afleveringen of seizoenen, maar slechts vijf seconden aan beeld. Sterker nog, het merk probeert Meghan en Harry zelfs over te te halen door te beloven om de stichting One Young World het geld te schenken.

Eerste stappen

Of Markle direct met een botoxmerk in zee gaat, is maar de vraag. Toch is een comeback niet geheel uitgesloten, nu de jonge actrice weer langzaam aan kleine rolletjes op gaat pakken. Ze sloot eerder al een deal met Disney voor een cross-over en ook Oprah gaat met haar samenwerken.

Een comsmeticamerk omarmen is dan misschien nog een stap te ver, maar wie weet wat de toekomst brengt. Vanaf 1 april gaan we vast meer horen, want dan zijn  Meghan en Harry officieel afgetreden als royals. Wordt vervolgd!

Lees ondertussen over de opvallende spin-off van Suits waar bijna niemand vanaf weet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

NSMBL

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Meghan Markle kan miljoen per seconde krijgen voor Suits comeback
Sluiten