Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 10 jan 2022
Leestijd: 1 minuut

Tot ziens Undercover, hier is de best bekeken Netflix-misdaadserie van nu

Is er in Nederland of België een populairdere misdaadserie dan Undercover mogelijk? Het antwoord is ja. Stay Close staat op dit moment hoger in het top 10-lijstje dan de hitserie met Frank Lammers, Tom Waes en Nazmiye Oral.

De finale van Undercover seizoen 3 zit erop. De reacties waren lovend, sommigen noemden het einde echter ook een anticlimax. Op naar seizoen 4, maar in tussentijd staat er een een nieuwe Netflix-misdaadserie voor je klaar. En die wordt op dit moment massaal bekeken.

Stay Close razend populair op Netflix

In de ‘top 10 in Nederland vandaag’ op Netflix zou je na de finale van Undercover verwachten dat de Belgisch-Nederlandse serie bovenaan staat. Niets is minder waar, te weten dat er twee series op dit moment nog populairder zijn, waaronder dus de misdaadserie Stay Close.

Stay Close is een nieuwe miniserie, die is gebaseerd op het gelijknamige boek van Harlan Coben uit 2021. De Engelse serie gaat over over het leven van een fotojournalist, voetbalmoeder en detective. Hun leven wordt overhoop gegooid als de 17-jarige Carlton Flynn op precies dezelfde avond verdwijnt als Stewart Green. Duistere geheimen, waar zelfs hun naasten niets van af weten, komen boven drijven.

Seizoensfinale Undercover

Nummer 1 in de top 10 staat op dit moment de sciencefictionserie Manifest, op 2 staat Stay Close en daarna volgt Undercover. Laatstgenoemde misdaadserie is in Nederland ieder geval nog altijd de meest besproken Netflix-serie van nu. Gisteravond (9 januari) was de laatste aflevering van seizoen 3 te zien. De serie met Frank Lammers, Tom Waes en Nazmiye Oral was de hele avond trending op Twitter. Volg hier de stroom aan reacties. Lees ook ons interview met de acteurs uit die serie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.