Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 6 aug 2021
Leestijd: 3 minuten

N贸g meer Star Wars: Disney+ kondigt tweede seizoen voor topserie aan

Geweldig nieuws voor Star Wars-fans. De tot nu toe ijzersterke Disney+ Original The Bad Batch krijgt een tweede seizoen, en nog sneller dan we dachten ook.

Voorlopig liggen de films nog steeds stil, maar voor Star Wars-fans is er desalniettemin een hoop om naar uit te kijken. De pijplijn van Disney+ zit tjokvol nieuwe series. Rangers of the New Republic is door de exit van Gina Carano op de plank beland, maar er blijft nog een flinke berg over.

Star Wars: The Bad Batch

Denk aan Visions, de intrigerende reeks aan korte anime-films die later dit naar naar Disney+ komt. Of The Acolyte, een mysterieus project van de makers van Russian Doll. We hebben alle aankomende Star Wars-series in dit artikel voor je op een rijtje gezet.

Die lijst wordt nog langer. Lucasfilm heeft namelijk zojuist fantastisch nieuws naar buiten gebracht. Het eerste seizoen van de serie Star Wars: The Bad Batch is nog niet eens afgelopen, maar er is nu al een tweede seizoen aangekondigd.

Michael Paull, President van Disney+ en ESPN+: 鈥淔ans hebben enthousiast de actie en het drama van Star Wars: The Bad Batch omarmd, en we zijn verheugd om te zien dat het Star Wars animatie-universum zich blijft uitbreiden op Disney+. Als de toegewijde streamingdienst voor de Star Wars-franchise, kunnen we niet wachten op het tweede seizoen van deze favoriete animatieserie van fans.鈥

Sneller dan we dachten

Animatie produceren is een kostbaar en lang proces, maar toch kunnen abonnees al in 2022 aan het tweede seizoen van The Bad Batch beginnen. Achter de schermen is men al druk bezig met de verdere verhalen van de experimentele clones.

Producent Dave Filoni, die na The Mandalorian met The Bad Batch weer terugkeerde naar zijn domein, animatie: 鈥淗et hele Lucasfilm Animation-team en ik willen Disney+ en onze fans bedanken voor de kans om het verhaal van de Bad Batch te blijven vertellen.鈥

Elite-clones

De serie volgt de experimentele elite-clones van de Bad Batch die voor het eerst werden ge茂ntroduceerd in The Clone Wars, ook wel bekend als Clone Force 99.

De Disney+ Original volgt de soldaten terwijl ze hun weg vinden in een snel veranderend sterrenstelsel in de onmiddellijke nasleep van de Clone War. Leden van Bad Batch 鈥 een unieke groep clones die genetisch verschillen van hun broeders in het Clone Army 鈥 beschikken elk over een uitzonderlijke vaardigheid die hen buitengewoon effectieve soldaten en een formidabel teammaakt.

Topscore op IMDb

In het post-Clone War-tijdperk zullen ze gewaagde huurlingenmissies moeten aannemen terwijl ze worstelen om het hoofd boven water te houden en een nieuw doel te vinden. Het leverde tot nu toe een spectaculaire achtbaanrit van een serie op, die op IMDb wordt beloond met een 8.2. De score op Rotten Tomatoes is met 86 procent ook puik.

Aanrader dus! Als je nu aan de animatieserie begint op Disney+, dan kun je in 茅茅n keer doorkijken tot en met de finale. Ben je niet zo van de animatie? Dan check je hieronder welke live-action projecten er nog allemaal aankomen. Meer dan je denkt waarschijnlijk:

Star Wars-fans opgelet: deze 17 nieuwe films en series komen eraan

StarWars.com

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.