Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 1 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Jabba the Hutt centraal in trailer The Book of Boba Fett

Disney+ heeft de officiële trailer van de nieuwe Star Wars-serie The Book of Boba Fett gedeeld. En alleen bij het horen van de naam Jabba the Hutt worden we al wild.

The Book of Boba Fett is een spin-off van Star Wars-serie The Mandalorian, de eerste Original ooit van Disney+. Jabba the Hutt mag dan centraal staan in de trailer, het iconische personage komt vermoedelijk niet voor in de serie.

Trailer: The Book of Boba Fett

Er was al een teaser, nu is er een trailer. De hoofdrol wordt gespeeld door Temuera Morrison, die Jango Fett (de vader van) speelt in Star Wars: Episode II: Attack of the Clones. In The Book of Boba Fett speelt hij het titelpersonage, en zoals je in de trailer ziet is Fennec Shand (Ming Na-Wen) net als in The Mandalorian zijn rechterhand.

De nieuwe live-action Star Wars-serie The Book of Boba Fett speelt zich af op de planeet Tatooine. Dat is de plek waar zowel Anakin Skywalker als zijn zoon Luke Skywalker zijn opgegroeid. Daarnaast vonden er op Tatooine veel belangrijke gebeurtenissen uit de Skywalker Saga plaats, zoals de iconische scène waarin prinses Leia het personage Jabba the Hutt wurgt.

Terug naar de plek van Jabba the Hutt

We hebben in de trailer zo vaak Jabba the Hutt gehoord, dat we hem willen zien ook. Maar dit gaat waarschijnlijk niet gebeuren, tenzij er gebruikt wordt gemaakt van flashbacks. Feit is dat Boba Fett de plek van zijn oude werkgever Jabba the Hutt heeft ingenomen.

The Book of Boba Fett gaat op 29 december in première op Disney+. Vanaf die datum verschijnt er iedere week een nieuwe aflevering van de Star Wars-serie op Disney+. De meeste afleveringen verschijnen dus in 2022, en dat is het begin van een geweldig jaar in het sterrenstelsel hier ver, ver vandaan. Bekijk in dit artikel alle nieuwe Star Wars-films en series die volgend jaar verschijnen.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.