Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 30 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Disney+ onthult releasedatum The Book of Boba Fett met nieuwe poster

Disney heeft met een gloednieuwe poster voor The Book of Boba Fett eindelijk onthuld wanneer de Star Wars-serie van start gaat op Disney+.

We kregen aan het einde van The Mandalorian seizoen 2 een verrassing te zien: Boba Fett krijgt ook zijn eigen Disney+ Original. Eerst was er nog onduidelijkheid over of het simpelweg het derde seizoen van The Mandalorian zou zijn, of dat het echt een losse show wordt.

The Book of Boba Fett

Sindsdien heeft showrunner Jon Favreau bevestigt dat het om een nieuwe miniserie gaat. Los daarvan is er een derde seizoen van The Mandalorian in ontwikkeling.

We wisten al dat The Book of Boba Fett, zoals de miniserie heet, ergens in het najaar van 2021 uit zou gaan komen. Oktober? November? Dat bleef een mysterie, tot nu.

Disney+ heeft middels een gloednieuwe poster namelijk aangekondigd dat The Book of Boba Fett op 31 december gaat beginnen. Op de valreep van dit jaar. Slecht nieuws? Wellicht, maar met Star Wars: Visions hebben we een fantastische zoethouder.

The Book of Boba Fett Star Wars Disney+
🔥 (Afbeelding: Disney)

Disney+ Day

Eigenlijk verwachtte men dat we tijdens Disney+ Day dit nieuws zouden krijgen. Blijkbaar komt de marketingmachine voor de Original over Boba Fett al eerder op gang.

Bovendien hoef je niet helemaal tot 31 december te wachten voor meer Boba Fett. Temuera Morrison speelt de bounty hunter ook al in Visions, maar daar bovenop komt er in november ook nog eens een special over Boba Fett naar de streamingdienst.

Genoeg Boba Fett om naar uit te kijken dus.

Nieuwe riem voor Boba

Nog even over de poster zelf: die doet sterk denken aan de pose van Boba Fett aan het einde van The Mandalorian seizoen 2, op de troon van Jabba the Hutt.

Diehard fans merken op sociale media op dat de armor van de bounty hunter wel subtiel is aangepast. Zijn riem is anders dan in The Mandalorian, en ze merken op dat het outfit is voorzien van meer krassen. Tja, we geloven ze maar op hun woord.

Op naar 31 december dus! Dan komt de eerste van de in totaal zeven afleveringen van The Book of Boba Fett naar Disney+. Tot dan is vooral Disney+ Day dankzij de beloofde Boba Fett-special een dag om in je agenda te noteren. Hieronder lees je daar alles over:

Disney+ Day 2021: alle films en series die deze dag uitkomen

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.