Pim Jansen
Pim Jansen Kunst & Fotografie 16 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Sports Illustrated Swimsuit 2023 onthult covers en shoot Megan Fox

Is het die tijd van het jaar alweer? Absoluut. De Sports Illustrated Swimsuit 2023 is gedrukt in vier edities. Hier zijn de vier covers, met onder anderen actrice Megan Fox voorop.

Vorig jaar brak Sports Illustrated de socials met zangeres Ciara en superster Kim Kardashian op de covers van de Swimsuit Issue. Een nog grotere verrassing was de moeder van Elon Musk. Juist, vlug door naar dit jaar, met Megan Fox als de grote ster.

Vier covers van Sports Illustrated Swimsuit 2023

Tegenwoordig komt de Sports Illustrated Swimsuit Issue niet uit met één, maar vier covers. Ook dit jaar wordt er met Megan Fox (filmster en moeder), Kim Petras (transgender), Martha Stewart (vrouw op leeftijd) en Brooks Nader (topmodel) weer voldaan aan het diversiteitspalet.

Swipe in deze Instagram-post door alle covers van Sports Illustrated Swimsuit 2023 te zien.

De bikini-shoot met Megan Fox

De meeste aandacht op social media gaat uit naar filmster, rode loper-koningin en Skims-model Megan Fox. De fotoshoot spreekt boekdelen. Bekijk hier alle 43 foto’s.

Megan Fox begon haar filmcarrière in 2001, maar brak in 2007 definitief door als Mikaela Banes in Transformers, de film die in 2009 een vervolg kreeg. Ook haar rol als April O’Neil in de Teenage Mutant Ninja Turtles-films was iconisch. Tegenwoordig is ze vooral te zien in wat kleinere films, waaronder deze bizarre film van haar knipperlichtvriend Machine Gun Kelly. En nu is ze de absolute bikini-ster van 2023.

De bikini-shoot met Megan Fox is geschoten op de Dominicaanse Republiek door fotograaf Greg Swales. Bekijk vooral ook de Sports Illustrated Swimsuit 2023-shoot met topmodel Brooks Nader, geschoten door James Macari.

Leyna Bloom

Maar alleen met de covermodellen doen we de Sports Illustrated Swimsuit issue 2023 te kort. Bekijk bijvoorbeeld de prachtige fotoshoot met redactiefavoriet Leyna Bloom.

‘s Werelds meest sexy vrouw van 2023

Om af te sluiten met het eerste plus-size model (inmiddels een antieke term) ooit op de cover van Sports Illustrated Swimsuit. Hebben we het uiteraard over Ashley Graham, dit jaar uitgeroepen tot meest sexy vrouw op aarde in 2023. Lees en bekijk hier meer.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.