Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 19 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Help: de moeder van Elon Musk is nu ook overal, in bikini

Elon Musk die social media domineert is één ding. Maar of de wereld ook zit te wachten zijn moeder Maye? Als het aan Sports Illustrated ligt wel. En dan uiteraard in bikini en badpak.

Een vrouw op op leeftijd in bikini op de cover van de Sports Illustrated Swimsuit Issue is hoe dan ook verfrissend. Alleen maar perfect afgetrainde modellen is iets van vroeger. Maar waarom moet het van al die honderden miljoenen senioren op aarde precies de moeder van Elon Musk zijn? Nou, wacht even met je oordeel, deze vrouw verdient zeker wel respect.

De moeder van Elon Musk in bikini

Als je Twitter opent, dan kun je niet om Elon Musk heen. Hij is eigenlijk altijd wel trending. Nu geldt hetzelfde voor Instagram, maar dan is zijn moeder Maye de persona non grata. Ze is één van de vier coverdames op de Swimsuit Issue 2022 van Sports Illustrated.

Toegegeven: het is niet zomaar een vrouw. Als je ‘s werelds rijkste persoon ooit hebt geschapen, die Tesla en SpaceX uit de grond heeft gestampt, dan heb je iets gepresteerd. Daar komt bij dat het Canadees-Zuid-Afrikaanse model haar kinderen in haar eentje opvoedde en een verschrikkelijke ex had. Lees in dit artikel waarom de moeder van Elon Musk zoveel respect verdient.

Maye Musk in Sports Illustrated Swimsuit 2022

Vanaf nu noemen we ‘s werelds rijkste persoon dus de zoon van Maye Musk, en ze is géén persona non grata. Want naast haar levensverhaal verdient deze 74-jarige dame ook gewoon applaus voor haar uiterlijk. Er zijn oma’s die er minder fit op staan. Bekijk de eerste beelden van de shoot hieronder, en stuur deze link naar je opa.

Naast Maye Musk zijn er nog drie coverdames te bewonderen in de Sports Illustrated Swimsuit Issue 2022. Dat zijn zangeres Ciara, body positive-model Yumi Nu en Kim Kardashian. Op de keuze voor de laatstgenoemde dame werd veel kritiek geleverd. Onterecht, als je het ons vraagt.

De moeder van Elon Musk reageerde onlangs nog op een verontrustende tweet van haar zoon. Check deze Twitter-conversatie voor de nodige duiding.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.