Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 23 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Megan Fox debuteert voor Skims en dat kun je niet negeren

Megan Fox is toegevoegd aan het elitegilde van Skims, het shapewear-merk van Kim Kardashian. Ze debuteert met een topless shoot, samen met Kourtney Kardashian.

We zien Megan Fox de laatste tijd weer steeds vaker op de rode loper verschijnen. Zo was ze van de partij tijdens de MTV VMA’s in een niets verhullende doorkijkjurk en gaf ze tevens acte de présence bij de Billboard Music Awards. Even leek ze van het podium verdwenen, maar de Amerikaanse actrice is weer helemaal terug. Ze is zelfs weer eens te zien in de bioscoop op dit moment, met een hoofdrol in de horrorfilm Till Death.

Megan Fox en Kourtney Kardashian voor Skims

Kourtney Kardashian gaat gewoon stug door met waar ze al zo lang mee bezig is: foto’s delen op Instagram vanuit luxe privé-oorden. Tegenwoordig doet ze dat samen met Blink 182-drummer Travis Barker. Een combinatie die we zelf niet zo snel zouden bedenken. En dat geldt ook voor deze topless shoot voor Skims. Die zagen we even niet aankomen.

Met de campagne promoten Megan Fox en Kourtney Kardashian de nieuwe Cotton Collection van Skims. Die bestaat uit zwarte en witte basics, die je blijkbaar het best topless of met behulp van fruit aanprijst. Dat mag je gerust veroordelen, maar de volgers van beide beroemdheden gaan er lekker op. De foto’s genreren stuk voor stuk miljoenen likes duizenden positieve reacties. Meer over de collectie lees je hier.

Zo goed als topless naar de MTV VMA’s

Waar de laatste jaren een beweging was ontstaan om het allemaal wat minder naakt te doen, is er ook een contrabeweging zichtbaar. Zo is de doorkijkjurk weer helemaal terug van weggeweest. Dat lieten onder anderen Zoë Kravitz en Kendall Jenner al zien tijdens het Met gala 2021. Megan Fox ging voor de trend tijdens de MTV VMA’s 2021, waar ook Kourtney Kardashian aanwezig was.

Dat een topless foto ook wel eens tot woede kan leiden, ondervond Rihanna begin dit jaar. Lees en bekijk hier meer.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.