Pim Jansen
Pim Jansen Kleding 25 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

De beste rode loper-looks tijdens de Billboard Music Awards 2021

Afgelopen weekend vonden de Billboard Music Awards 2021 plaats. The Weeknd was met tien prijzen de grote winnaar van de BMA’s. Maar welke aanwezige beroemdheden droegen de meest sexy rode loper-looks? Nou, dat waren er nogal wat.

In zowel 2020 en 2021 zijn awardshows als de Oscars, Golden Globes en Grammy’s anders dan je gewend bent. Geen publiek, afhakende beroemdheden, minder live optredens. Toch zijn er in al die tijd wel rode lopers geweest. Vooral vorig jaar waren die treurig leeg, maar inmiddels mag er weer meer en verschijnen er steeds meer celebs.

Billboard Music Awards 2021

De Billboard Music Awards 2021 waren dan ook niet zo uitgekleed als andere awardshows, al leek dat nog wel het thema onder sommige aanwezige dames. Zo kwam Megan Fox in een niets verhullend pakje de rode loper op, evenals Priyanka Chopra. Maar er was ook genoeg stijlinspiratie voor mannen, waaronder het Bottega Veneta-pak van The Weeknd. De meest sexy rode loper-looks op een rij.

De beste rode loper looks onder de vrouwen

Zoals gezegd waren alle ogen gericht op actrice Megan Fox. Jammer alleen dat die creep (lees: haar vriend Machine Gun Kelly) haar niet even alleen op de foto liet gaan.

Megan Fox

billboard music awards, bma's 2021, meest sexy rode loper looks, megan fox
(Afbeelding: Getty)

Priyanka Chopra

Karol G

Saweetie

Kelsea Ballerini

H.E.R.

Gabrielle Union

Alicia Keys

Padma Lakshmi

De meest sexy rode loper looks onder de mannen

Door naar de stijlinspiratie voor mannen, want die was volop aanwezig. The Weeknd kwam in Bottega Veneta en won tien prijzen. Ook de Zuid-Koreaanse sterren van BTS wonnen prijzen in mooie pakken.

The Weeknd (Bottega Veneta)

BTS

Nick Jonas (Fendi)

Lena Waithe (Hugo Boss)

Check hier de complete lijst met alle winnaars en genomineerden tijdens de Billboard Music Awards 2021. En nu je toch de smaak te pakken hebt: bekijk in dit artikel de meest sexy rode loper-looks tijdens de MTV Movie & TV Awards 2021.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.