Pim Jansen
Pim Jansen Kleding 18 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

De beste rode loper-looks tijdens de MTV Movie & TV Awards 2021

Afgelopen weekend vonden de MTV Movie & TV Awards 2021 plaats in het theater Hollywood Palladium. Wat later dan normaal stromen de foto’s binnen. Dit zijn de beste en meest sexy rode loper-looks, met TikTok-koningin Addison Rae als absolute blikvanger.

Het was alweer de 29e editie van de MTV Movie & TV Awards, maar in 2021 werd er voor het eerst een tweede avond aan het evenement toegevoegd voor reality-televisie.

De rode loper van de MTV Movie & TV Awards 2021

Nee, de MTV Movie & TV Awards 2021 zijn niet te vergelijken met de Oscars of Golden Globes. Echte A-sterren waren dan ook niet aanwezig, al is het maar net hoe je ernaar kijkt. Het standaard blik vol celebrities ontbrak, maar de nieuwe garde was volop aanwezig. Misschien juist wel eens verfrissend. De beste en meest sexy rode loper-looks op een rij. Meer geïnteresseerd in de genomineerden en winnaars? Die bekijk je hier.

Addison Rae

Zoals gezegd was Addison Rae de absolute blikvanger. Misschien komt de naam je niet bekend voor, maar op TikTok is de ze met meer dan 80 miljoen volgers de absolute koningin. Of het je nou aanstaat of niet, dames als Addison Rae zijn de sterren van nu. En dat onderstreepte ze nog maar eens op de rode loper van de MTV Movie & TV Awards 2021.

Madison Bailey

Taylour Paige en Riley Keough

Anthony Mackie

Heidi Klum

Yvonne Orji

Winnie Harlow

Jacob Elordi

Jurnee Smollett

Sierra Capri

Chase Stokes

Madelyn Cline

Yara Shahidi

De meest sexy looks tijdens de Oscars 2021

Tijdens de MTV Movie & TV Awards 2021 zag je misschien het nieuwe sterrenensemble, maar ook rode loper-dinosaurussen als Halle Berry kunnen er nog altijd wat van. Bekijk hier de beste looks tijdens de Oscars dit jaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.