Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 22 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Megan Fox trekt alle aandacht in bizarre film van Machine Gun Kelly

Vanaf 20 mei is Good Mourning te zien in de bioscoop. De nieuwe film met Machine Gun Kelly in de hoofdrol belooft een bizarre stoner komedie te worden. Verwacht geen Oscar-materiaal, maar wel een hoop gekkigheid én de aanwezigheid van Machine Gun Kelly’s welbekende vriendin: Megan Fox.

Het verhaal van Good Mourning is flinterdun. We volgen filmster London Clash (gespeeld door Machine Gun Kelly) die op de dag van een belangrijke casting gedumpt wordt door zijn vriendin (die in de film niet gespeeld wordt door Megan Fox). Hij ziet in haar echter de liefde van zijn leven en komt zo voor een lastige beslissing te staan: alles doen om haar terug te krijgen of gaan voor de grootste rol van zijn leven.

Megan Fox steelt de aandacht

Hoewel Good Mourning vooral draait om Machine Gun Kelly, is het zijn vriendin Megan Fox die de aandacht weet te pakken. Dat komt deels door haar natuurlijke schoonheid, maar vooral door de kledingkeuze. Gehuld in een laag uitgesneden lingeriesetje weet Fox zichzelf te kronen tot hoogtepunt van de trailer.

Megan Fox film
Daar staat ze dan (Afbeelding: Cedar Park Studios)

Het feit dat iedereen het vooral over Megan heeft, zegt misschien ook wel wat over de film. Good Mourning belooft een dertien in een dozijn komedie te worden die zich enigszins staande weet te houden door de aanwezigheid van grote namen en een bizar script. Zo zien we naast Machine Gun Kelly en Megan Fox ook Pete Davidson, Dove Cameron en zangeres Becky G voorbijkomen in deze met drugs gevulde trailer.

Bijzonder duo

Overigens doen Megan Fox en Machine Gun Kelly niet alleen op het witte doek gekke dingen. Ook in het echte leven weten de twee regelmatig de headlines te pakken. Het meest bizarre moment was dat ze bekend maakten dat ze elkaars bloed drinken. Dat bedoelen we letterlijk en niet zoals in het spreekwoord. Volgen Megan Fox deden ze dit om hun liefde te bezegelen. Ofzoiets…

Overigens heeft Megan Fox haar vriendje niet nodig om de aandacht te pakken. Zo zette ze eerder samen met Kourtney Kardashian het internet in vuur en vlam. Ter promotie van lingeriemerk Skims voerden de twee elkaar kersen in een shoot die uiteindelijk eindigde zonder topjes. Hoe het eten van fruit een topless einde krijgt, zie je hier.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.